az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Hayır Sinyal ve 8beeps 2 x 9800gt SLI üzerinde kartları

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 10:35 27.
Yeni Üye Grubu

Default Hayır Sinyal ve 8beeps 2 x 9800gt SLI üzerinde kartları

Özellikler
N7AD SLI MOBO Dört çekirdekli işlemci
650psu
6meg koç
3 izler 2x15 1x17

pencereler yanlısı 32bit işletim sistemi XP

2 x GeForce 9800 GT 1gig DDR3 grafik kartları

bunları slotted ve açılmış ve 8 bip sesi duyulur sinyal var, bir dışarı alıp, daha sonra gerçekleştirilen i Xfire kartı döndü etmemiş olabilir aynı var etrafında, bu yüzden tekrar ve aynı şey ve hiçbir sinyal oldu her iki karta koymak yaptı 8 bip sesi duyulur

olarak hiçbir satış veya potansiyel müşteriler için bu özelliği vardır ardından bu dont bağımsız güç gerektiren

Burada gel ve her türde daha fazla riske zarar, eski kartlarını yeniden yüklenmesi için although I 3 donma up'lara çevrimiçi .... almaya çalışırken vardı açıkçası iyi çalışmaktadır isteyen

herhangi bir suggestuions?? Orada henüz denemediyseniz bu bir SLI köprüsü, ancak eğer onun tek ve açıkça i didnt 2 kart ve köprü ile denemek istiyorum çalışmıyor
Old May 2009, 14:41 27.
Üye Grubu

onlar dont dikkat gerektiren bir 6pin PCI-sizin PSU e güç girişi? fotoğrafları onları sadece olmalısınız googled ive.
Old May 2009, 16:42 27.
Bağış Grubu

Evet, PCI ile bu kadar güç çekmek için I don't think E otobüs mümkün olacak demektir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından