![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Özellikler N7AD SLI MOBO Dört çekirdekli işlemci 650psu 6meg koç 3 izler 2x15 1x17 pencereler yanlısı 32bit işletim sistemi XP 2 x GeForce 9800 GT 1gig DDR3 grafik kartları bunları slotted ve açılmış ve 8 bip sesi duyulur sinyal var, bir dışarı alıp, daha sonra gerçekleştirilen i Xfire kartı döndü etmemiş olabilir aynı var etrafında, bu yüzden tekrar ve aynı şey ve hiçbir sinyal oldu her iki karta koymak yaptı 8 bip sesi duyulur olarak hiçbir satış veya potansiyel müşteriler için bu özelliği vardır ardından bu dont bağımsız güç gerektiren Burada gel ve her türde daha fazla riske zarar, eski kartlarını yeniden yüklenmesi için although I 3 donma up'lara çevrimiçi .... almaya çalışırken vardı açıkçası iyi çalışmaktadır isteyen herhangi bir suggestuions?? Orada henüz denemediyseniz bu bir SLI köprüsü, ancak eğer onun tek ve açıkça i didnt 2 kart ve köprü ile denemek istiyorum çalışmıyor |
|
| |||
| |||
| onlar dont dikkat gerektiren bir 6pin PCI-sizin PSU e güç girişi? fotoğrafları onları sadece olmalısınız googled ive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, PCI ile bu kadar güç çekmek için I don't think E otobüs mümkün olacak demektir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|