![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Характеристики N7AD SLI Mobo Quad-Core процесорів 650psu 6meg RAM 3 монітори 2x15 1x17 Windows XP Pro 32bit OS 2 х GeForce 9800 GT 1gig DDR3 відеокарт прорізи в них і завантажений і не отримав сигнал і сигнал 8, взяв один, і отримав той же, то зрозумів, що може бути не включена XFire картою околиць, так і зробили, що обидві карти поклав назад і те ж саме сталося, немає сигналу і 8 гудок ці Dont вимагають незалежного джерела живлення як немає збуту або веде за цю функцію, а потім Не бажаючи йти далі ризикуючи збитку будь-якого роду, переустановіть старих карт прийти тут і, очевидно, працює відмінно, хоча я 3 заморозити UPS намагається вийти в Інтернет .... будь-який suggestuions?? є SLI Bridge, що я ще не пробував, але якщо її не працюють з одним і, очевидно, Я не хотів, щоб спробувати з картами і 2 моста |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що вони вимагають Dont 6pin PCI-E потужністю від вашого блоку живлення? Фотографії Ive просто пошуковій системі Google, схоже, їм. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ви не будете мати можливість зробити що велика влада через PCI-E автобусі я не думаю.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|