![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре ето инсталиране:
9400GT - 2 DVI-I на, един отива без никакви проблеми с DVI-D + HDCP монитора. Вторият отива към VGA адаптер, който контакти директно в другите монитора (които аз съм наистина annoyed, понеже беше misdescribed на сайта, това е по-стара версия на същия модел като моя другия, така че има VGA " D-SUB "не DVI. Компю признава е там (Имам варианти за нея в NVidia CP т.н.), но на монитора просто казва "Не Сигнал" и отива празно. Предполагам това е така, защото това е VGA, а на картата не е outputting аналогов сигнал? Но, не мога да намеря опциите за промяна то навсякъде. Благодаря за помощта. Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Опитайте това. Кликнете с десния бутон десктопа Properties. Настройки. Изберете втория монитор, и маркирайте полето "Разширяване моя Windows Desktop върху този монитор". |
|
| |||
| |||
| Опитах се, че вече. Всичко това е създадена за нея на компютъра края на нещата, т.е.. Компю мисли, че това е работа и изпращане на сигнал. Сега я работи с DVI - VGA адаптер в GPU и crappy VGA доведе до монитора, който работи, но за няколко странни причини, аз искам да имам Достойният DVI доведе до DVI - VGA адаптер в монитора. (Въпреки че е очевидно различен адаптор, тъй като на жените / мъжете, отколкото мъже / жени) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това е може би само, че мониторът или картата не харесват адаптер сте използвали преди. Но ..... Честно, не съществува разлика между вашия нов начин на правиш това, което работи, и DVI доведат начин. Най-слабите като винаги ще бъде VGA олово, и това няма значение, когато те конвертирате, тя все пак ще бъдат същите на монитора. На второ място, аз съмнение бихте някога вероятно да можете да кажете на разликата между двете резолюции. ![]() Всъщност, забравете за него и се наслаждавайте!
|
| |||
| |||
| Да, моят основни въпроса е, че аз не се харесват гледам на crappy родово доведе VGA, DVI на олово Исках да се използва е било по-високо качество, и непременно запазва малко по-добро качество, не че някой от това, което току-що каза, че ще направи много разликата. О добре .. Явно в някакъв момент ще трябва да замени двете от тях все пак, и аз ще мога да направи двойно, че продавачът реално Doe продават ме право версия! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
За втори път , Това няма значение, когато ти го стъпка към VGA, то може само да бъде една качество. Или VGA и DVI. Като дългогодишен DVI доведе и кратко VGA олово е точно същата като дълго VGA доведе и кратко DVI олово.
__________________ serverguy |