![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tady je adresa: 9400GT - 2 DVI-I, jeden jede bez problémů na DVI-D + HDCP monitor. Druhý je na adaptér na VGA, které se přímo do zásuvky jiné sledovat (což jsem opravdu naštvaný, protože se bylo chybně popsané na těchto stránkách, je to starší verze stejného modelu, pokud to druhé, takže to má VGA " D-SUB "nikoliv DVI. PC uznává, je to tam (jsem možnosti ji v nVidia CP atd.), ale na monitoru jenom říká "No Signal" a jede prázdné. Předpokládám je to proto, že je to VGA a karta není produkující analogový signál? Ale nemůžu najít možnosti, jak změnit kdekoliv. Díky za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Zkuste to. Klikněte pravým tlačítkem desktopu Vlastnosti. Nastavení. Vyberte druhý monitor, a zaškrtněte políčko 'Rozšířit mé pracovní ploše Windows na tento monitor'. |
|
| |||
| |||
| Že již vyzkoušeli. Je to všechno až na to na PC konce věci, tzn. PC si myslí, že je to práce a odesílání signálu. I nyní se pracuje s DVI - VGA adaptér v GPU a mizerný VGA k monitoru, což funguje, ale za pár divný důvodů chci mít Slušná DVI vést k DVI - VGA adaptér do monitoru. (I když je to samozřejmě jiný adaptér, jak je to samice / samec, spíše než muži / ženy) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Je to snad jen, že na monitoru nebo karty nelíbilo adaptér jste používali předtím. Ale ..... Upřímně řečeno, není žádný rozdíl mezi vaším novým způsobem, jak to funguje, a DVI vede cesta. Nejslabší, jako vždy bude VGA olovo, a to není záležitost, kde si převést, je třeba ji stále stejné na monitoru. Za druhé, obávám se vám někdy možná mohli říci, že rozdíl mezi těmito dvěma usneseními. ![]() Basically, zapomeň na to a užít si!
|
| |||
| |||
| Ano, můj hlavní problém je v tom, že mi nelíbí pohled na hovno generických VGA vést k DVI vést jsem chtěl použít vyšší kvality, a určitě si zachovává mírně lepší kvality, a ne, že každý o tom, co jsem právě řekl, že by velký rozdíl. No .. Myslím, že v určitém okamžiku budu muset nahradit oba stejně, a když jsem si ho provést dvojitým Určitě prodávající skutečně laň prodat mi právo verzi! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Již podruhé , Že nezáleží na tom, kde vám krok dolů na VGA, může být jen jeden kvality. Buď VGA nebo DVI. S dlouhou DVI olova a krátké VGA vést je přesně stejný jako VGA vést dlouhé a krátké DVI olovo.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| "Žádný signál" na monitoru. Prosím pomozte | Rapolyne | Obecné Hardware Chat | 14 | 1. prosince 2008 13:08 |
| Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. června 2008 02:56 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Thread Nástroje | |
| |