![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok εδώ είναι η εγκατάσταση: 9400GT - 2 DVI-I της, το ένα δεν πηγαίνει με προβλήματα σε DVI-D + HDCP παρακολουθεί. Δεύτερη μία πηγαίνει σε ένα προσαρμογέα για την VGA, το οποίο συνδέεται άμεσα σε όλες τις άλλες παρακολούθηση (που είμαι πραγματικά ενοχλημένος με επειδή ήταν εσφαλμένη στην ιστοσελίδα, είναι μια παλαιότερη έκδοση του ίδιου μοντέλου όπως μου άλλο ένα, έτσι ώστε να έχει VGA " D-SUB "δεν DVI. Ο υπολογιστής αναγνωρίζει ότι είναι εκεί (έχω επιλογές για το nVidia CP κ.λπ.), αλλά η οθόνη λέει απλά "Δεν Σήματος» και πηγαίνει κενό. Υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στο ότι η VGA, και η κάρτα δεν έχει την εξαγωγή ένα αναλογικό σήμα; Όμως, δεν μπορώ να βρω τις επιλογές για την αλλαγή πουθενά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Δοκίμασε αυτό. Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, Properties. Ρυθμίσεις. Επιλέξτε το δεύτερο παρακολουθεί και σημειώστε κουτί »Extend my Windows desktop σε αυτή την παρακολούθηση». |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα ήδη. Είναι όλα για αυτό που έχει συσταθεί για το τέλος του PC πράγματα, δηλαδή. Η PC κρίνει εργασίας και την αποστολή του σήματος. Τώρα έχω αυτή την εργασία με μια DVI - VGA adaptor στην GPU και μια VGA crappy οδηγήσει στην παρακολούθηση, το οποίο εργάζεται αλλά για μερικά περίεργα λόγους που θέλω να έχουν Αξιοπρεπής DVI οδηγήσει σε DVI - VGA adaptor στην οθόνη. (Αν και είναι προφανώς ένα διαφορετικό προσαρμογέα όπως είναι γυναικών / ανδρών παρά ανδρών / γυναικών) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Είναι πιθανόν ότι μόνο η οθόνη ή κάρτα δεν άρεσε ο προσαρμογέας ήσουν πριν από τη χρήση. Αλλά ..... Ειλικρινά, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ σας νέο τρόπο για να γίνει αυτό που θα λειτουργεί, και το DVI οδηγήσουν τρόπο. Οι ασθενέστερες όπως θα είναι πάντα το VGA οδηγήσει, και δεν έχει σημασία πού θα προβλέπεται η μετατροπή αυτή θα εξακολουθεί να είναι η ίδια σχετικά με την παρακολούθηση. Δεύτερον, αμφιβάλλω θα κάνατε ποτέ πιθανώς να είναι σε θέση να πει τη διαφορά μεταξύ των δύο ψηφισμάτων. ![]() Βασικά, θα ξεχάσουμε και να απολαύσετε!
|
| |||
| |||
| Ναι, μου κύριο θέμα είναι ότι δεν μου αρέσει το βλέμμα της γενικής crappy οδηγήσει VGA, DVI οδηγήσει την Ήθελα να χρησιμοποιούν ήταν υψηλότερη ποιότητα, και σίγουρα έχει ελαφρώς καλύτερη ποιότητα, δεν είναι κανένα από αυτά που μόλις είπε ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Ω καλά .. Μάλλον σε κάποιο σημείο θα πρέπει να αντικαταστήσει και τους δύο ούτως ή άλλως, και όταν κάνω εγώ θα κάνουν διπλή σίγουρος ο πωλητής πραγματικά κουνέλα μου πωλήσει το δικαίωμα version! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Για δεύτερη φορά , Δεν έχει σημασία πού σας βήμα είναι να προβλέπεται VGA, το μόνο που μπορεί να είναι μία ποιότητα. Είτε VGA ή DVI. Έχοντας μια μακρά DVI οδηγήσει και σε σύντομο VGA μολύβδου είναι ακριβώς το ίδιο με μια μακρά VGA οδηγήσει και σε σύντομο DVI οδηγήσει.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| "Δεν μήνυμα" για την παρακολούθηση. Παρακαλώ βοηθήστε | Rapolyne | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 1ο Δεκ. 2008 13:08 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |