manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

"No Signal" - Mislim da je to zato što je VGA?

Reply

Thread Tools
Old 2. lipnja 2009, 09:54
Donatorska Grupa

Ok evo postava:

9400GT - 2 DVI-I's, jedan ide bez problema na DVI-D + HDCP monitor.

Drugi ide na to VGA adapter, koji utikači direktno u drugi monitor (koji sam stvarno annoyed s misdescribed jer je bio na mjestu, to je starija verzija isti model kao moj drugi, tako da ima VGA " D-SUB "nije DVI.

PC prepoznaje da je tu (imam ga u opcijama za nVidia CP i sl.), ali monitor samo kaže "No Signal" i odlazi prazan.

JA pretpostaviti to je zato što je VGA i kartica nije outputting analogni signal?

Ali, ne mogu naći opcije za promjenu ga nigdje.

Hvala za jedan dan pomoć.
Old 2. lipnja 2009, 13:41
Member Group

Probajte ovo.

Desnom tipkom miša kliknite radnu površinu, Properties. Postavke. Odaberite drugi monitor, i kvačica kutija 'Produžite moj Windows Desktop na ovaj monitor'.
Old 4. lipnja 2009, 10:30
Donatorska Grupa

Da je već pokušao.

It's all podešen za to na PC kraja stvari, tj.. PC misli to rade i slanje signala.

I sada to rade s DVI - VGA adapter na GPU i dovesti do jebani VGA monitor, što radi, ali za malo čudno razloga želim imati

Dovesti pristojne DVI na DVI - VGA adapter na monitor. (Iako je očigledno drugačiji adapter kao da je žensko / muških nego muški / ženski)
Old 4. lipnja 2009, 15:50
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Da je već pokušao.

It's all podešen za to na PC kraja stvari, tj.. PC misli to rade i slanje signala.

I sada to rade s DVI - VGA adapter na GPU i dovesti do jebani VGA monitor, što radi, ali za malo čudno razloga želim imati

Dovesti pristojne DVI na DVI - VGA adapter na monitor. (Iako je očigledno drugačiji adapter kao da je žensko / muških nego muški / ženski)
Da budem iskren ...

To je vjerojatno upravo to monitor ili kartica nije poput adaptera koji ste koristili prije.

Ali .....

Iskreno, ne postoji razlika između novih načina da se to radi, kao i DVI olova način.

Kao što je najslabija će uvijek biti u VGA vode, i ne obzira gdje se pretvoriti dolje, ona će i dalje biti ista na monitoru.

Drugo, da li bi ikad posumnjao eventualno moći reći razlika između dva rezolucijama.

U osnovi, zaboraviti o njemu i uživajte!

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 5. lipnja 2009, 08:37
Donatorska Grupa

Da, moje glavno pitanje je da li ne vole gledati jebani u generičke VGA olova, DVI dovesti na sam htjela da koristi je kvalitetnije, i sigurno zadržava malo bolje kvalitete, a ne da je bilo koji od što JA pravedan je rekao da bi mnogo razlika.

Oh dobro .. Valjda sam u nekom trenutku ćete morati zamijeniti oboje anyway, a kada sam ja ćemo napraviti double li prodavatelj stvarno srne prodati mene pravo verzija!
Old 6. lipnja 2009, 14:56
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Da, moje glavno pitanje je da li ne vole gledati jebani u generičke VGA olova, DVI dovesti na sam htjela da koristi je kvalitetnije, i sigurno zadržava malo bolje kvalitete, a ne da je bilo koji od što JA pravedan je rekao da bi mnogo razlika.

Oh dobro .. Valjda sam u nekom trenutku ćete morati zamijeniti oboje anyway, a kada sam ja ćemo napraviti double li prodavatelj stvarno srne prodati mene pravo verzija!
Nope.

Za drugi put , Svejedno u kojoj ste ga korak do VGA, može biti samo jedan kvalitete. Ili VGA ili DVI. Imajući DVI voditi duge i kratke VGA dovesti je točno isto kao VGA voditi duge i kratke DVI vodstvo.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.