![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok evo postava: 9400GT - 2 DVI-I's, jedan ide bez problema na DVI-D + HDCP monitor. Drugi ide na to VGA adapter, koji utikači direktno u drugi monitor (koji sam stvarno annoyed s misdescribed jer je bio na mjestu, to je starija verzija isti model kao moj drugi, tako da ima VGA " D-SUB "nije DVI. PC prepoznaje da je tu (imam ga u opcijama za nVidia CP i sl.), ali monitor samo kaže "No Signal" i odlazi prazan. JA pretpostaviti to je zato što je VGA i kartica nije outputting analogni signal? Ali, ne mogu naći opcije za promjenu ga nigdje. Hvala za jedan dan pomoć. |
|
| |||
| |||
| Probajte ovo. Desnom tipkom miša kliknite radnu površinu, Properties. Postavke. Odaberite drugi monitor, i kvačica kutija 'Produžite moj Windows Desktop na ovaj monitor'. |
|
| |||
| |||
| Da je već pokušao. It's all podešen za to na PC kraja stvari, tj.. PC misli to rade i slanje signala. I sada to rade s DVI - VGA adapter na GPU i dovesti do jebani VGA monitor, što radi, ali za malo čudno razloga želim imati Dovesti pristojne DVI na DVI - VGA adapter na monitor. (Iako je očigledno drugačiji adapter kao da je žensko / muških nego muški / ženski) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
To je vjerojatno upravo to monitor ili kartica nije poput adaptera koji ste koristili prije. Ali ..... Iskreno, ne postoji razlika između novih načina da se to radi, kao i DVI olova način. Kao što je najslabija će uvijek biti u VGA vode, i ne obzira gdje se pretvoriti dolje, ona će i dalje biti ista na monitoru. Drugo, da li bi ikad posumnjao eventualno moći reći razlika između dva rezolucijama. ![]() U osnovi, zaboraviti o njemu i uživajte!
|
| |||
| |||
| Da, moje glavno pitanje je da li ne vole gledati jebani u generičke VGA olova, DVI dovesti na sam htjela da koristi je kvalitetnije, i sigurno zadržava malo bolje kvalitete, a ne da je bilo koji od što JA pravedan je rekao da bi mnogo razlika. Oh dobro .. Valjda sam u nekom trenutku ćete morati zamijeniti oboje anyway, a kada sam ja ćemo napraviti double li prodavatelj stvarno srne prodati mene pravo verzija! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Za drugi put , Svejedno u kojoj ste ga korak do VGA, može biti samo jedan kvalitete. Ili VGA ili DVI. Imajući DVI voditi duge i kratke VGA dovesti je točno isto kao VGA voditi duge i kratke DVI vodstvo.
__________________ serverguy |