kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

"Nincs jel" - Azt hiszem, mert a VGA?

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 09:54
Donor Group

Default "Nincs jel" - Azt hiszem, mert a VGA?

Ok itt van a beállítás:

9400GT - 2 DVI-I, egy megy-val nem probléma, hogy a DVI-D + HDCP monitor.

Másrészt azt hallani, hogy az adapter és VGA, dugók, amelyek közvetlenül a monitor (ami igazán bosszús vagyok, mert a misdescribed az oldalon, ez egy régebbi verzióját ugyanazon modell lesz, mint a másik, tehát VGA " D-SUB "nem DVI.

A PC felismeri, hogy ott (Van lehetőségek meg nVidia CP stb), de a monitor csak azt mondja: "nincs jel", és elsötétül.

Gondolom, ez azért van, mert ez a VGA, és a kártya nem a kimenetre egy analóg jelet?

De én nem találom a lehetőségeket, hogy változtassa meg sehol.

Köszi a segítséget.
Old Június 2 2009, 13:41
Csoport tagja

Próbáld ki ezt.

Jobb klikk asztalon, tulajdonságok. Beállítások. Válassza ki a második monitort, és jelölje doboz "Extend my Windows asztalomat erre a monitorra".
Old Június 4 2009, 10:30
Donor Group

Próbált már.

It's all létre, hogy a számítógépen a végén a dolgok, azaz. A számítógép azt hiszi, hogy a munka-és elküldte a jelzést.

Én most már azt dolgozó DVI - VGA adapter, a GPU és VGA tré vezet a monitor, ami működik, de pár fura okból akarom, hogy

Tisztességes DVI vezet DVI - VGA adapter a monitort. (Bár ez nyilvánvalóan egy másik adaptert, mert a nő / férfi, mint férfi / nő)
Old Június 4 2009, 15:50
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Próbált már.

It's all létre, hogy a számítógépen a végén a dolgok, azaz. A számítógép azt hiszi, hogy a munka-és elküldte a jelzést.

Én most már azt dolgozó DVI - VGA adapter, a GPU és VGA tré vezet a monitor, ami működik, de pár fura okból akarom, hogy

Tisztességes DVI vezet DVI - VGA adapter a monitort. (Bár ez nyilvánvalóan egy másik adaptert, mert a nő / férfi, mint férfi / nő)
Hogy őszinte legyek ...

Biztos csak, hogy a monitor vagy a kártya nem tetszett az adapter segítségével ön előtt.

De .....

Komolyan, nincs különbség a között, új módja, hogy működik, és a DVI vezet út.

A leggyengébb, mint mindig a VGA vezet, és nem számít, ha te meg átalakítani, akkor majd még ugyanazon a monitoron.

Másodszor, nem hiszem, hogy valaha is meg lehet tenni, hogy elmondja a különbség a két állásfoglalást.

Basically, felejtsd el, és élvezd!

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Június 5 2009, 08:37
Donor Group

Igen, a fő kérdés az, hogy én nem szeretem a tekintet A rossz általános VGA ólom, a DVI-ólom akartam használni a jobb minőségű, és biztosan megtartja kicsit jobb minőség, az nem, hogy bármely, mit mondtam volna, hogy sok különbség.

Hát igen .. Gondolom valamikor én is, hogy mindkét őket, és ha én fogok tenni, hogy a kettős eladó ténylegesen doe eladni nekem a jobb változat!
Old Június 6 2009, 14:56
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Igen, a fő kérdés az, hogy én nem szeretem a tekintet A rossz általános VGA ólom, a DVI-ólom akartam használni a jobb minőségű, és biztosan megtartja kicsit jobb minőség, az nem, hogy bármely, mit mondtam volna, hogy sok különbség.

Hát igen .. Gondolom valamikor én is, hogy mindkét őket, és ha én fogok tenni, hogy a kettős eladó ténylegesen doe eladni nekem a jobb változat!
Nem.

A második alkalommal Nem lényeges, hogy hol lépésként le a VGA, csak az egyik minőséget. Vagy VGA vagy DVI. Miután hosszú DVI vezet, és a rövid VGA vezethet pontosan ugyanaz, mint a hosszú VGA ólom és egy rövid DVI vezethet.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
"Nincs jel" a monitor. Kérem, segítsen Rapolyne Általános fémáru Chat 14 1. december 2008 13:08
Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. ashmehta Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 17. június 2008 02:56
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.