![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok itt van a beállítás: 9400GT - 2 DVI-I, egy megy-val nem probléma, hogy a DVI-D + HDCP monitor. Másrészt azt hallani, hogy az adapter és VGA, dugók, amelyek közvetlenül a monitor (ami igazán bosszús vagyok, mert a misdescribed az oldalon, ez egy régebbi verzióját ugyanazon modell lesz, mint a másik, tehát VGA " D-SUB "nem DVI. A PC felismeri, hogy ott (Van lehetőségek meg nVidia CP stb), de a monitor csak azt mondja: "nincs jel", és elsötétül. Gondolom, ez azért van, mert ez a VGA, és a kártya nem a kimenetre egy analóg jelet? De én nem találom a lehetőségeket, hogy változtassa meg sehol. Köszi a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt. Jobb klikk asztalon, tulajdonságok. Beállítások. Válassza ki a második monitort, és jelölje doboz "Extend my Windows asztalomat erre a monitorra". |
|
| |||
| |||
| Próbált már. It's all létre, hogy a számítógépen a végén a dolgok, azaz. A számítógép azt hiszi, hogy a munka-és elküldte a jelzést. Én most már azt dolgozó DVI - VGA adapter, a GPU és VGA tré vezet a monitor, ami működik, de pár fura okból akarom, hogy Tisztességes DVI vezet DVI - VGA adapter a monitort. (Bár ez nyilvánvalóan egy másik adaptert, mert a nő / férfi, mint férfi / nő) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Biztos csak, hogy a monitor vagy a kártya nem tetszett az adapter segítségével ön előtt. De ..... Komolyan, nincs különbség a között, új módja, hogy működik, és a DVI vezet út. A leggyengébb, mint mindig a VGA vezet, és nem számít, ha te meg átalakítani, akkor majd még ugyanazon a monitoron. Másodszor, nem hiszem, hogy valaha is meg lehet tenni, hogy elmondja a különbség a két állásfoglalást. ![]() Basically, felejtsd el, és élvezd!
|
| |||
| |||
| Igen, a fő kérdés az, hogy én nem szeretem a tekintet A rossz általános VGA ólom, a DVI-ólom akartam használni a jobb minőségű, és biztosan megtartja kicsit jobb minőség, az nem, hogy bármely, mit mondtam volna, hogy sok különbség. Hát igen .. Gondolom valamikor én is, hogy mindkét őket, és ha én fogok tenni, hogy a kettős eladó ténylegesen doe eladni nekem a jobb változat! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A második alkalommal Nem lényeges, hogy hol lépésként le a VGA, csak az egyik minőséget. Vagy VGA vagy DVI. Miután hosszú DVI vezet, és a rövid VGA vezethet pontosan ugyanaz, mint a hosszú VGA ólom és egy rövid DVI vezethet.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| "Nincs jel" a monitor. Kérem, segítsen | Rapolyne | Általános fémáru Chat | 14 | 1. december 2008 13:08 |
| Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. | ashmehta | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 17. június 2008 02:56 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |