![]() |
|
| |||
| |||
| אוקי הנה ההתקנה: 9400GT - 2 של DVI-I, אחד לא הולך עם בעיות של DVI-D + HDCP המסך. השנייה הולכת מתאם ל VGA, אשר plugs ישירות לתוך לפקח אחר (שבו אני באמת עם annoyed כי זה היה misdescribed באתר, היא גרסה ישנה יותר של אותו דגם כמו שלי, אחד אחר, אז יש לו VGA " D-SUB "לא DVI. המחשב מזהה אותו שם של (אני צריך את זה אפשרויות nvidia CP וכו ') אלא רק לפקח אומר "אין אות" ו הולך ריק. אני presume זה כי זה VGA, ואת הכרטיס אינו outputting באנלוג של האות? אבל, אני לא מוצא אפשרות לשנות את זה בכל מקום. תודה על העזרה. |
|
| |||
| |||
| נסה את זה. נכון לחץ על שולחן העבודה, מאפיינים. הגדרות. בחר את השני צג, וכן לסמן תיבה 'הרחב את שולחן העבודה של Windows על גבי צג זה'. |
|
| |||
| |||
| ניסית את זה כבר. זה כל להגדיר את זה במחשב קצה של דברים, כלומר. המחשב חושב שזה עובד לשלוח את האות. עכשיו אני צריך את זה לעבוד עם DVI - VGA מתאם של GPU ו crappy VGA להוביל לפקח, אשר פועל אך עבור כמה סיבות מוזר אני רוצה להיות הגון DVI להוביל DVI - VGA מתאם של המסך. (למרות שזה מן הסתם שונה מתאם כפי שהיא נקבה / זכר ולא זכר / נקבה) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זה כנראה פשוט כי לפקח או כרטיס לא אהב את מתאם היית לפני השימוש. אבל ..... בכנות, אין כל הבדל בין הדרך החדשה שלך עושה את זה כי עובד, ו DVI להוביל את הדרך. The weakest כמו תמיד יהיה להוביל את VGA, וזה לא משנה היכן אתה למטה להמיר, היא תמשיך להיות אותו על המסך. שנית, אני בספק היית אי פעם להיות מסוגל להגיד את ההבדל בין שתי החלטות. ![]() בעיקרון, שכח מזה ותיהנו!
|
| |||
| |||
| כן, הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא אוהב את מראה של crappy להוביל תירנגה VGA, DVI להוביל את רציתי להשתמש היה באיכות גבוהה, ובודאי שומרת איכות מעט טובה יותר, כי לא כל מה שאני רק אמר יגרום כל כך הרבה הבדל. אה, טוב .. אני מניח בשלב מסוים אני יהיה צריך להחליף את שניהם בכל מקרה, ומתי שאני עושה אני בטוח יהיה לבצע פעמיים את המוכר בפועל Doe למכור לי את הזכות גירסה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לקבלת בפעם השנייה , זה לא משנה היכן אתה בשלב זה כדי VGA, זה יכול להיות רק אחד איכות. או VGA או DVI. לאחר הרבה להוביל DVI ו VGA להוביל קצר הוא בדיוק כמו הרבה להוביל VGA ו DVI להוביל קצר.
__________________ serverguy |