mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

"No Signal" - Manau, nes tai VGA?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 09:54
Donorų grupės

Default "No Signal" - Manau, nes tai VGA?

Gerai čia setup:

9400GT - 2 DVI-I, vienos eina be problemų, DVI-D + HDCP stebėti.

Antrasis eina į VGA adapterį, kuris jungiamas į kitas monitorius (kuris I'm really annoyed svarbus, nes jis buvo netiksliai ištirtais į svetainę, tai senesnė versija tuo pačiu modeliu kaip mano viena kitos, todėl jis turi VGA " D-SUB ", o ne dvi.

PC pripažįsta tai ten (turiu galimybių jį nVidia CP ir tt), bet stebėti tiesiog sako "nėra signalo" ir važiuoja tuščia.

Manau, tai yra, nes tai VGA, ir ar kortelė nėra outputting analoginis signalas?

Bet aš negaliu rasti galimybių jį keisti visur.

Ačiū už pagalbą.
Old Birželis 2, 2009, 13:41
Narys

Try this.

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite darbalaukį, savybės. Parametrai. Pasirinkite antrą monitorių, ir pažymėkite langelį "Išplėsti mano Windows darbalaukį į šį monitorius".
Old Birželis 4, 2009, 10:30
Donorų grupės

Tried that already.

It's all įsteigti ji ant PC pabaiga dalykų, ty. PC mano, kad darbo ir siųsti signalą.

Dabar aš jį dirbti su DVI - VGA adapteris GPU ir VGA Crappy sukelti ekranu, kuris dirba, bet mažai weird priežasčių aš noriu turėti

Padorus DVI sukelti DVI - VGA adapteris monitorių. (Nors tai akivaizdžiai skiriasi adapterio, nes ji yra moteris / vyras, o ne vyrų / moterų)
Old Birželis 4, 2009, 15:50
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Tried that already.

It's all įsteigti ji ant PC pabaiga dalykų, ty. PC mano, kad darbo ir siųsti signalą.

Dabar aš jį dirbti su DVI - VGA adapteris GPU ir VGA Crappy sukelti ekranu, kuris dirba, bet mažai weird priežasčių aš noriu turėti

Padorus DVI sukelti DVI - VGA adapteris monitorių. (Nors tai akivaizdžiai skiriasi adapterio, nes ji yra moteris / vyras, o ne vyrų / moterų)
Tiesą sakant ...

Tai tikriausiai tik tai, kad stebėti ar kortelė nepatinka adapterio jūs naudojote anksčiau.

Bet .....

Honestly, nėra tarp savo nauju būdu tai daryti, kad dirba, ir DVI švino būdu skirtumas.

Silpniausia kaip visada bus VGA švino, ir nesvarbu kur tave konvertuoti, tai bus dar galima ant monitoriaus patys.

Antra, aš abejoju, tu kada nors galbūt galima pasakyti tarp dviejų rezoliucijų skirtumas.

Iš esmės, pamiršti apie tai ir mėgaukitės!

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Birželis 5, 2009, 08:37
Donorų grupės

Taip, mano pagrindinė problema yra tai, kad man nepatinka žiūrėti nuo Crappy generic VGA švino, DVI švino norėjau pasinaudoti buvo aukštesnės kokybės, ir, žinoma, išlieka šiek tiek geresnės kokybės, o ne kad visi ką tik pasakė, kad būtų žymiai skiriasi.

Oh well .. Manau, tam tikru metu man teks pakeisti abu vistiek, ir kai aš galiu jums padaryti dvigubą tikrai pardavėjo faktiškai Doe parduoti man teisę versija!
Old Birželis 6, 2009, 14:56
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Taip, mano pagrindinė problema yra tai, kad man nepatinka žiūrėti nuo Crappy generic VGA švino, DVI švino norėjau pasinaudoti buvo aukštesnės kokybės, ir, žinoma, išlieka šiek tiek geresnės kokybės, o ne kad visi ką tik pasakė, kad būtų žymiai skiriasi.

Oh well .. Manau, tam tikru metu man teks pakeisti abu vistiek, ir kai aš galiu jums padaryti dvigubą tikrai pardavėjo faktiškai Doe parduoti man teisę versija!
Nope.

Antrą kartą , Nesvarbu, kur žingsnis žemyn VGA, tai gali būti tik vienas. Arba VGA arba DVI. Atsižvelgdama ilgai DVI švino ir trumpas VGA švino yra lygiai toks pat kaip ilgas VGA švino ir trumpas DVI švino.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" ashaiba General Hardware Chat 6 Kovas 13, 2009 15:56
Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? Raynhawk Office Suites & Applications 4 23 vasaris 2009 17:01
"Nėra signalo" monitorius. Padėkite Rapolyne General Hardware Chat 14 1 gruodis 2008 13:08
Nepavyko įdėti "Enable" funkciją "įjungti" BIOS Nuoroda CD / DVD. ashmehta Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 Birželis 17, 2008 02:56
Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". aechain Windows "operacinės sistemos 5 24 sausis 2008 15:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.