![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok šeit izveide: 9400GT - 2 DVI-I's, viens iet ar ne uz problēmām, DVI-D + HDCP monitoru. Otrs dodas uz adaptera VGA, kuras sveces tieši citu monitoru (ko es esmu patiešām annoyed ar jo tas bija misdescribed uz vietas, tā ir vecāka versija pašu modeli, mans otrs, tāpēc tas ir VGA " D-SUB "nav DVI. PC atzīst, tas ir (Man ir iespējas to nVidia CP uc), bet kontrolēt tikai saka: "No Signal", un neko nerāda. Es pieņemu, tas ir tāpēc, ka tas ir VGA, un karte nav outputting analogo signālu? Bet, es nevaru atrast iespēju to mainīt jebkurā vietā. Paldies par palīdzību. |
|
| |||
| |||
| Try this. Right click desktop, rekvizīti. Uzstādījumus. Izvēlieties otro monitoru, un atzīmējiet lodziņu "Paplašināt sistēmas Windows darbvirsmu uz šo monitoru." |
|
| |||
| |||
| Centās jau. Tas viss ir izveidots to PC beigās lietām, ti. PC domā, ka tas darbojas un nosūtot signālu. Tagad man tā strādā ar DVI - VGA adapteri GPU un crappy VGA izraisīt kontrolēt, kas strādā, bet dažas dīvainu iemeslu dēļ es gribu būt Decent DVI novest pie DVI - VGA adapteri monitors. (Lai gan tas acīmredzot atšķiras adapteri, kā tas sieviešu / vīriešu, nevis vīrietis / sieviete) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tas ir iespējams tikai, ka uzraudzīt, vai karte nav, piemēram adapters Jūs izmantojāt iepriekš. Bet ..... Godīgi, nav starp jūsu jaunā veidā to darīt, kas darbojas, un DVI svina ceļu starpība. Vājākajiem kā vienmēr būs VGA svina un tas nav svarīgi, kur tu noteikti pārvērst, tas būs vēl pats par monitoru. Otrkārt, es šaubos, Jūs kādreiz, iespējams, pateiks atšķirību starp diviem rezolūcijas. ![]() Būtībā, aizmirstiet par to un baudīt!
|
| |||
| |||
| Jā, mans galvenais jautājums ir tas, ka man nepatīk skatīties no crappy generic VGA svina, DVI rezultātā es gribēju izmantot bija augstākas kvalitātes, un protams, saglabā nedaudz labāku kvalitāti, nevis kādu, ko es tikko teica būtu, ka daudz atšķirību. Ak, labi .. Es domāju, kādā brīdī es ņemšu aizstāt abus vienalga, un kad es varu jums veikt dubultā pārliecināties pārdevējs faktiski stirna pārdot man labo versiju! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Par otro reizi Tas nav svarīgi, kur tu soli to uz leju to VGA, tas var būt tikai viena fotogrāfija. Nu VGA vai DVI. Kam sen DVI vadību un īsu VGA svins ir tieši tāds pats kā garš VGA vadību un īsu DVI svinu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |