![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok oto konfiguracji: 9400GT - 2 DVI-I, jeden idzie bez problemów do DVI-D HDCP + monitor. Druga pójdzie do adapterem VGA, wtyczki, które bezpośrednio do innych monitora (które I'm really annoyed z misdescribed ponieważ była na miejscu, jego starsza wersja tego samego modelu, jak mój drugi, więc to VGA " D-SUB "nie DVI. Komputer rozpoznaje go tam (mam opcje w nVidia PK itd.), ale po prostu monitorować mówi "Brak sygnału" i jest pusta. Zakładam to, ponieważ jest VGA, a karta nie jest skrypt analogowy sygnał? Ale nie mogę znaleźć opcji, aby go zmienić w dowolnym miejscu. Dzięki za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tego. Kliknij prawym przyciskiem myszy pulpit, Właściwości. Ustawienia. Wybierz drugi monitor, i zaznacz pole "Rozszerzenie pulpit systemu Windows do rozmiarów tego monitora". |
|
| |||
| |||
| Próbowano już. To wszystko skonfigurować go na komputerze końca rzeczy, czyli. PC myśli wszystko działa i wysyłanie sygnału. Mam teraz to praca z DVI - VGA adapter w GPU a crappy VGA doprowadzić do monitora, który działa, ale za kilka powodów wierd Chcę mieć Godna prowadzić DVI DVI - Adapter VGA do monitora. (Choć to oczywiście inny adapter, jak to kobiety, mężczyzn niż kobiet i mężczyzn) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jest to prawdopodobnie, że monitor lub karta nie, jak za pomocą adaptera można było wcześniej. Ale ..... Szczerze mówiąc, nie istnieje różnica pomiędzy nowym sposobem na robienie tego, że działa i DVI prowadzić sposób. Najsłabsze jak zawsze będzie VGA ołowiu i nie ma znaczenia, gdzie dół konwersji, to nadal będzie tym samym na monitorze. Po drugie, wątpliwości należy zawsze być w stanie odróżnić tych dwóch uchwał. ![]() Zasadniczo, zapomnij o tym i ciesz się!
|
| |||
| |||
| Tak, mój główny problem polega na tym, że nie lubię się patrzeć z crappy generycznych VGA ołowiu, DVI chciałem doprowadzić do zastosowania wyższej jakości, i pewnie zachowuje nieco lepszej jakości, a nie, że wszelkie tego, co właśnie powiedział, spowodowałoby, że wiele różnic. Oh well .. Chyba w pewnym momencie będę miał zastąpić oba anyway, i kiedy robię I'll make podwójne, czy sprzedający faktycznie doe sprzedać mi prawo wersji! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Po raz drugi Nie ma znaczenia, gdzie jest to krok do VGA, to może być tylko jedna jakości. Albo VGA lub DVI. Po długim DVI ołowiu i krótki VGA ołów jest dokładnie taki sam, jak długo prowadzą VGA i DVI krótkim ołowiu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |