menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

"No Signal" - Myslím, že je to preto, že to VGA?

Reply

Thread Tools
Old 2. júna 2009, 09:54
Darcu Skupina

Ok tady je adresa:

9400GT - 2 DVI-I, jeden jede bez problémov na DVI-D + HDCP monitor.

Druhý je na adaptér na VGA, ktoré sa priamo do zásuvky iné sledovať (čo som naozaj nahnevaný, pretože sa bolo chybne popísané na týchto stránkach, je to staršia verzia rovnakého modelu, ak to druhé, takže to má VGA " D-SUB, "nie DVI.

PC uznáva, je to tam (som možnosti ju v nVidia CP atď), ale na monitore jenom hovorí "No Signal" a jede prázdne.

Předpokládám je to preto, že je to VGA a karta nie je produkujúci analógový signál?

Ale nemôžem nájsť možnosti, ako zmeniť kdekoľvek.

Vďaka za pomoc.
Old 2. júna 2009, 13:41
Člen Skupina

Skúste to.

Kliknite pravým tlačidlom desktopu Vlastnosti. Nastavenia. Vyberte druhý monitor, a začiarknite políčko 'Rozšíriť mojej pracovnej ploche Windows na tento monitor'.
Old 4. júna 2009, 10:30
Darcu Skupina

Že už vyskúšali.

Je to všetko až na to na PC konca veci, tzn. PC si myslí, že je to práca a odosielanie signálu.

I teraz sa pracuje s DVI - VGA adaptér v GPU a mizerný VGA k monitoru, čo funguje, ale za pár divný dôvodov chcem mať

Dôstojná DVI viesť k DVI - VGA adaptér do monitora. (I keď je to samozrejme iný adaptér, ako je to samica / samec, skôr ako muži / ženy)
Old 4. júna 2009, 15:50
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Že už vyskúšali.

Je to všetko až na to na PC konca veci, tzn. PC si myslí, že je to práca a odosielanie signálu.

I teraz sa pracuje s DVI - VGA adaptér v GPU a mizerný VGA k monitoru, čo funguje, ale za pár divný dôvodov chcem mať

Dôstojná DVI viesť k DVI - VGA adaptér do monitora. (I keď je to samozrejme iný adaptér, ako je to samica / samec, skôr ako muži / ženy)
Ak chcete byť úprimný ...

Je to snáď len, že na monitore alebo karty nelíbilo adaptér ste používali predtým.

Ale .....

Úprimne povedané, nie je žiadny rozdiel medzi vaším novým spôsobom, ako to funguje, a DVI vedie cesta.

Najslabší, ako vždy bude VGA olovo, a to nie je záležitosť, kde si previesť, je potrebné ju stále rovnaké na monitore.

Po druhé, obávam sa vám niekedy možno mohli povedať, že rozdiel medzi týmito dvoma uzneseniami.

Basically, zabudni na to a užiť si!

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 5. júna 2009, 08:37
Darcu Skupina

Áno, môj hlavný problém je v tom, že mi nepáči pohľad na hovno generikách VGA viesť k DVI viesť som chcel použiť vyššej kvality, a určite si zachováva mierne lepšej kvality, a nie, že každý o tom, čo som práve povedal, že by veľký rozdiel.

No .. Myslím, že v určitom okamihu budem musieť nahradiť obaja rovnako, a keď som si ho vykonať dvojitým Určite predávajúci skutočne laň predať mi právo verziu!
Old 6. júna 2009, 14:56
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal 4D (Ford (Ford) Ollie View Post
Áno, môj hlavný problém je v tom, že mi nepáči pohľad na hovno generikách VGA viesť k DVI viesť som chcel použiť vyššej kvality, a určite si zachováva mierne lepšej kvality, a nie, že každý o tom, čo som práve povedal, že by veľký rozdiel.

No .. Myslím, že v určitom okamihu budem musieť nahradiť obaja rovnako, a keď som si ho vykonať dvojitým Určite predávajúci skutočne laň predať mi právo verziu!
Nie.

Už druhýkrát , Že nezáleží na tom, kde vám krok nadol na VGA, môže byť len jeden kvality. Buď VGA alebo DVI. S dlhými DVI olova a krátke VGA viesť je presne rovnaký ako VGA viesť dlhé a krátke DVI olovo.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.