![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tady je adresa: 9400GT - 2 DVI-I, jeden jede bez problémov na DVI-D + HDCP monitor. Druhý je na adaptér na VGA, ktoré sa priamo do zásuvky iné sledovať (čo som naozaj nahnevaný, pretože sa bolo chybne popísané na týchto stránkach, je to staršia verzia rovnakého modelu, ak to druhé, takže to má VGA " D-SUB, "nie DVI. PC uznáva, je to tam (som možnosti ju v nVidia CP atď), ale na monitore jenom hovorí "No Signal" a jede prázdne. Předpokládám je to preto, že je to VGA a karta nie je produkujúci analógový signál? Ale nemôžem nájsť možnosti, ako zmeniť kdekoľvek. Vďaka za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Skúste to. Kliknite pravým tlačidlom desktopu Vlastnosti. Nastavenia. Vyberte druhý monitor, a začiarknite políčko 'Rozšíriť mojej pracovnej ploche Windows na tento monitor'. |
|
| |||
| |||
| Že už vyskúšali. Je to všetko až na to na PC konca veci, tzn. PC si myslí, že je to práca a odosielanie signálu. I teraz sa pracuje s DVI - VGA adaptér v GPU a mizerný VGA k monitoru, čo funguje, ale za pár divný dôvodov chcem mať Dôstojná DVI viesť k DVI - VGA adaptér do monitora. (I keď je to samozrejme iný adaptér, ako je to samica / samec, skôr ako muži / ženy) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Je to snáď len, že na monitore alebo karty nelíbilo adaptér ste používali predtým. Ale ..... Úprimne povedané, nie je žiadny rozdiel medzi vaším novým spôsobom, ako to funguje, a DVI vedie cesta. Najslabší, ako vždy bude VGA olovo, a to nie je záležitosť, kde si previesť, je potrebné ju stále rovnaké na monitore. Po druhé, obávam sa vám niekedy možno mohli povedať, že rozdiel medzi týmito dvoma uzneseniami. ![]() Basically, zabudni na to a užiť si!
|
| |||
| |||
| Áno, môj hlavný problém je v tom, že mi nepáči pohľad na hovno generikách VGA viesť k DVI viesť som chcel použiť vyššej kvality, a určite si zachováva mierne lepšej kvality, a nie, že každý o tom, čo som práve povedal, že by veľký rozdiel. No .. Myslím, že v určitom okamihu budem musieť nahradiť obaja rovnako, a keď som si ho vykonať dvojitým Určite predávajúci skutočne laň predať mi právo verziu! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Už druhýkrát , Že nezáleží na tom, kde vám krok nadol na VGA, môže byť len jeden kvality. Buď VGA alebo DVI. S dlhými DVI olova a krátke VGA viesť je presne rovnaký ako VGA viesť dlhé a krátke DVI olovo.
__________________ serverguy |