мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

"Но Сигнал" - Мислим да је то зато што је ВГА?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. јуни 2009, 09:54
Донаторска Група

Default "Но Сигнал" - Мислим да је то зато што је ВГА?

Ок ево постава:

9400ГТ - 2 ДВИ-И'с, један иде без проблема на ДВИ-Д + ХДЦП монитор.

Други иде на то ВГА адаптер, који утикачи директно у други монитор (који сам стварно анноыед са мисдесцрибед јер је био на месту, то је старија верзија исти модел као мој други, тако да има ВГА " Д-Суб "није ДВИ.

ПЦ препознаје да је ту (имам га у опцијама за НВИДИА ЦП и сл), али монитор само каже "Но Сигнал" и одлази празан.

ЈА претпоставити то је зато што је ВГА и картица није оутпуттинг аналогни сигнал?

Али, не могу наћи опције за промену га нигде.

Хвала за један дан помоћ.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 2. јуни 2009, 13:41
Мембер Гроуп

Пробајте ово.

Десним тастером миша кликните на радну површину, Пропертиес. Подешавања. Изаберите други монитор, и квачица кутија 'Продужите мој Уиндоус Десктоп на овај монитор'.
Old 4. јуни 2009, 10:30
Донаторска Група

Да је већ покушао.

Ит'с алл подешен за то на ПЦ краја ствари, тј. ПЦ мисли то раде и слање сигнала.

И сада то раде са ДВИ - ВГА адаптер на ГПУ и довести до јебани ВГА монитор, што ради, али за мало чудно разлога желим да има

Довести пристојне ДВИ на ДВИ - ВГА адаптер на монитор. (Иако је очигледно другачији адаптер као да је женско / мушких него мушки / женски)
Old 4. јуни 2009, 15:50
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
Да је већ покушао.

Ит'с алл подешен за то на ПЦ краја ствари, тј. ПЦ мисли то раде и слање сигнала.

И сада то раде са ДВИ - ВГА адаптер на ГПУ и довести до јебани ВГА монитор, што ради, али за мало чудно разлога желим да има

Довести пристојне ДВИ на ДВИ - ВГА адаптер на монитор. (Иако је очигледно другачији адаптер као да је женско / мушких него мушки / женски)
Да будем искрен ...

То је вероватно управо то монитор или картица није попут адаптера који сте користили пре.

Али .....

Искрено, не постоји разлика између нових начина да се то ради, као и ДВИ олова начин.

Као што је најслабија ће увек бити у ВГА воде, и не обзира где се претворити доле, она ће и даље бити иста на монитору.

Друго, да ли би икад посумњао евентуално моћи рећи разлика између два резолуцијама.

У основи, заборавити о њему и уживајте!

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 5. јуни 2009, 08:37
Донаторска Група

Да, моје главно питање је да ли не воле гледати јебани у генеричке ВГА олова, ДВИ доведе на сам хтела да користи је квалитетније, и сигурно задржава мало боље квалитета, а не да је било који од шта ЈА праведан је рекао да би много разлика.

Ох добро .. Ваљда сам у неком тренутку ћете морати заменити обоје Аныуаы, а када сам ја ћемо направити доубле ли продавац стварно срне продавање мене право верзија!
Old 6. јуни 2009, 14:56
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
Да, моје главно питање је да ли не воле гледати јебани у генеричке ВГА олова, ДВИ доведе на сам хтела да користи је квалитетније, и сигурно задржава мало боље квалитета, а не да је било који од шта ЈА праведан је рекао да би много разлика.

Ох добро .. Ваљда сам у неком тренутку ћете морати заменити обоје Аныуаы, а када сам ја ћемо направити доубле ли продавац стварно срне продавање мене право верзија!
Нопе.

За други пут , Свеједно у којој сте га корак до ВГА, може бити само један квалитета. Или ВГА или ДВИ. Имајући ДВИ водити дуге и кратке ВГА довести је тачно исто као ВГА водити дуге и кратке ДВИ вођство.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц