![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ок ево постава:
9400ГТ - 2 ДВИ-И'с, један иде без проблема на ДВИ-Д + ХДЦП монитор. Други иде на то ВГА адаптер, који утикачи директно у други монитор (који сам стварно анноыед са мисдесцрибед јер је био на месту, то је старија верзија исти модел као мој други, тако да има ВГА " Д-Суб "није ДВИ. ПЦ препознаје да је ту (имам га у опцијама за НВИДИА ЦП и сл), али монитор само каже "Но Сигнал" и одлази празан. ЈА претпоставити то је зато што је ВГА и картица није оутпуттинг аналогни сигнал? Али, не могу наћи опције за промену га нигде. Хвала за један дан помоћ. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
|
|||
|
|||
|
Пробајте ово.
Десним тастером миша кликните на радну површину, Пропертиес. Подешавања. Изаберите други монитор, и квачица кутија 'Продужите мој Уиндоус Десктоп на овај монитор'. |
|
|
|||
|
|||
|
Да је већ покушао.
Ит'с алл подешен за то на ПЦ краја ствари, тј. ПЦ мисли то раде и слање сигнала. И сада то раде са ДВИ - ВГА адаптер на ГПУ и довести до јебани ВГА монитор, што ради, али за мало чудно разлога желим да има Довести пристојне ДВИ на ДВИ - ВГА адаптер на монитор. (Иако је очигледно другачији адаптер као да је женско / мушких него мушки / женски) |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
То је вероватно управо то монитор или картица није попут адаптера који сте користили пре. Али ..... Искрено, не постоји разлика између нових начина да се то ради, као и ДВИ олова начин. Као што је најслабија ће увек бити у ВГА воде, и не обзира где се претворити доле, она ће и даље бити иста на монитору. Друго, да ли би икад посумњао евентуално моћи рећи разлика између два резолуцијама. ![]() У основи, заборавити о њему и уживајте!
|
|
|||
|
|||
|
Да, моје главно питање је да ли не воле гледати јебани у генеричке ВГА олова, ДВИ доведе на сам хтела да користи је квалитетније, и сигурно задржава мало боље квалитета, а не да је било који од шта ЈА праведан је рекао да би много разлика.
Ох добро .. Ваљда сам у неком тренутку ћете морати заменити обоје Аныуаы, а када сам ја ћемо направити доубле ли продавац стварно срне продавање мене право верзија!
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
За други пут , Свеједно у којој сте га корак до ВГА, може бити само један квалитета. Или ВГА или ДВИ. Имајући ДВИ водити дуге и кратке ВГА довести је тачно исто као ВГА водити дуге и кратке ДВИ вођство.