![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam buraya kurulum's: 9400GT - 2 DVI-I's, bir DVI sorun-D + HDCP monitör gider. İkinci bir VGA, doğrudan, diğer monitör olarak fişlerini bir adaptör için (gerçekten hangi rahatsız oldum çünkü bu sitede misdescribed birlikte, benim başka bir aynı model eski bir sürümü's böylece VGA var "gidiyor D-SUB "değil DVI. PC orada (I nVidia bunu için seçenekleri var CP vb) ancak monitör sadece "Hayır Sinyal" ve boş gider diyor's tanımaktadır. Çünkü bu, ve VGA's kartın analog sinyal çkş değil bu tahmin? Ama ben her yerde değiştirmek için seçenekleri bulamıyor. Yardım için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Bu deneyin. Sağ tıklayın masaüstü, Özellikler'i. Ayarlar. Üzerine seçin ikinci monitör ve kene kutusu 'uzatın Windows masaüstü bu monitör. |
|
| |||
| |||
| Zaten denedim. Tüm bu şeylerin PC sonunda, yani üzerinde kurmak's. PC de çalışıyor ve sinyal göndermeyi düşünüyor. Ben şimdi bir DVI çalışma - VGA adaptörü ve GPU ve VGA berbat bir yol olan ancak eserlerini monitör, gerek var isterseniz birkaç garip nedenlerle DVI Decent DVI yol - Monitörün VGA adaptörü. (Her ne kadar açıkça farklı bir adaptör olarak kadın's / erkek yerine erkek / bayan) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
It's ihtimalle bu ekran kartı daha önce kullandığınız bir adaptör didn't gibi. Ama ..... Dürüst olmak gerekirse, bu çalışmaları ve DVI sebep şekilde yapmanın yeni yolu arasında fark vardır. Bu gibi zayıf daima VGA sebep olacak ve burada aşağı dönüştürmek önemli değil, hala bu monitörde aynı olacak. İkinci olarak, ben hiç olasılıkla iki kararlar arasındaki farkı anlatmak için mümkün olacağını sanmıyorum. ![]() Temel olarak, unutur ve zevk hakkında!
|
| |||
| |||
| Evet, temel sorun, I don't like olduğunu bakmak bu boktan genel VGA kurşun, DVI kullanmak istedim neden yüksek kalitesi, ve elbette değil, biraz daha kaliteli korur, herhangi bir ne sadece bu kadar fark yapar söyleyen. Oh well .. Ben bir noktada Zaten her ikisi de yerine gerekecek ve tahmin Ben çift satıcı aslında bana doğru sürümü satmak Doe emin yapacağız yapmak! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ikinci defa Bu nereye VGA aşağı adım önemli değil, sadece bir kalitede olabilir. Ya VGA ve DVI. Ve uzun DVI yol alarak kısa bir VGA yol aynı uzun VGA kurşun ve kısa bir DVI kurşun gibidir.
__________________ serverguy |