по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Не се впечатли с моята "надстройка"

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти септември 2008, 20:12
Член Група

Default Не се впечатли с моята "надстройка"

Значи аз наскоро обновен след няколко компонента на моя Desktop. Аз инсталирана нова videocard, MB и RAM.
Старият: 2 (2x1Gb) DDR пръчки ... Ново: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Старият: 8xAGP ATI 9600 Pro ... Ново: PCI Express x16 NVidia 8600GT
И MB просто да инсталирате нов хардуер, за.

Знам, че не е добра да тече два часа монитори една карта, но ми създава не е имал загуба на FPS и товарни време за игри като света на Warcraft.

Така че аз имам няколко въпроса за правенето на по-добре да го:
Трябва ли да получа MB SLI, че е готов?
Дали SLI, необходими за ефективно тичам два часа мониторите?
Може ли просто купи MB с две PCIE16 слотове и Dual карта?
Или просто трябва да се откаже и да се върнеш към старата настройка?

Всякакви предложения са добре дошли. Аз съм повече от желание да публикувате повече информация / спецификациите, ако имате нужда от тях да помогне.
Old 7мия Sep 2008, 01:50
Номер на групата

Не, вие трябва да направите своя първи изследователски. В 8600GT никога не е била добра карта, ако имате само 50 $ за да пощади.

Забравете SLI, върнете 8600GT и получи 8800GT (~ $ 100) или 4850 (~ $ 175).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 7мия Sep 2008, 06:32
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Забравете SLI, върнете 8600GT и получи 8800GT (~ $ 100) или 4850 (~ $ 175).
Напълно съгласен.

Вие не споменава за какво CPU имате?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 7мия Sep 2008, 11:16
Член Група

ОК, аз ще погледна в различна карта.

Аз съм с помощта на Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7мия Sep 2008, 16:53
Член Група

Мислите ли, че само смяна на 8800 ще е този, който е много повече от подобрение и определя всички проблеми?
Old 7мия Sep 2008, 21:16
Номер на групата

Вие трябва да надникне в някои от показателите, моят приятел. Това ще бъде едно огромно подобрение. В 8800gt сега е стандартната карта ви трябва за всяка игра тези дни. Той може да работи доста силни игри като призива на Duty 4 и други подобни.

В 8600 е много бързо стареене. Скоро той ще се преустанови изцяло в размер те са по-нови помпени карти изложени. Ако имате допълнителни 80 долара, за да пощади, просто отидете на всички, и получи 9800gtx. Те са около $ 200 на newegg.com сега. Току-що купих един часа всъщност. Това нещо ще сълза ли нещо, което я дам нова butthole.

Ако не разполагате с резервните пари все пак, на 8800gt ще е фантастично покупка.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 8мо Sep 2008, 00:29
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от link590o View Post
Ако имате допълнителни 80 долара, за да пощади, просто отидете на всички, и получи 9800gtx.
Защо бихте направили, че когато на 4850 е по-евтино и по-добро? Или искаш да означава GTX +?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 8мо Sep 2008, 06:54
Номер на групата

Направих наистина, да. А GTX +. Аз не трябва да са забравили да добавим, че малко подробности ...
Old 8мо Sep 2008, 09:53
Член Група

Чух, че там са по-добри карти там. Търся в получаване на 8800GT или по-добре. Бях просто разочароващи, че преминаването от AGP Ati9600 до ECIE16 8600GT и не получите подобрение, всъщност аз чувствам, че съм загубил ефективност.

Аз бях дори взети от моя втори монитор да видите, ако извадите допълнително натоварване ще увеличи моята FPS. Но нещата не.
Old 8мо Sep 2008, 13:35
Номер на групата

Загубата в FPS може да се обясни с няколко неща. За един, може да се използва PCI-E 16x, но то би могло да се пускат в 8x поради начина, по който някои производители на дънни платки направят техните дъски. Би могло също така да бъде, че имате вируси, вие използвате високи подробно настройките на вашия игри, отколкото си бил преди, или дори може да бъде, че 8600gt ли бе повреден в допълнение към вече ужасно ръст.

Дори и някои стари AGP карти, като ATI x1950 Pro, може да outperform някои от ранните GeForce 8 серии като 84, 85, и 8600 модели. Така че тя също така зависи от AGP карта, която се използва в сравнение с новите PCI-E карта.

Той винаги е добра идея, преди да купя видео карта, за да провери някои от основните показатели за картата. Когато аз правя моите пазаруване, имам погледнете какво определена карта мога да направя с графично интензивна игра, и това, което хората казват за картата, преди да се погледна в изкупуването него.

Докато вие смятате, че може да сте загубили изпълнението, мисля, че не сте погледна опциите си достатъчно добре, а ти не са PCI-E 16x или PCI-E 2,0 достатъчно шанс все още. Мисля, че ще бъдете приятно изненадани от начина на 8800gt, или към някоя от по-добри карти, ще се изпълни.

Така че, освен ако не сте, страдащи от някоя от гореспоменатите ми FPS убийци, вие трябва да видите голямо подобрение през 8600.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc