menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Ne dojem mé "upgrade"

Reply

Thread Nástroje
Old 6. září 2008, 20:12
Člen Skupina

Default Ne dojem mé "upgrade"

Tak jsem nedávno modernizované několika složek na mém počítači. Nainstaloval jsem novou grafickou kartu, MB a RAM.
Old: 2 (2x1Gb) DDR hole ... Nové: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Old: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Nové: PCI Express x16 Nvidia 8600GT
A MB stačí k udržení nainstalovat nový hardware.

Vím, že to není dokonalé provozovat dva monitory vypnout jednu kartu, ale můj starý zřízena nebyla ztráta FPS a Load čas pro hry jako je World of Warcraft.

Takže mám pár otázek o tom, že lépe:
Měl bych dostat MB SLI, která je připravená?
SLI je nezbytné, aby efektivně provozovat dva monitory?
Mohl jsem koupit MB se dvěma PCIE16 sloty a duální karta?
Nebo mám prostě vzdát a vrátit se na stará nastavení?

Jakékoliv připomínky jsou vítány. Jsem víc než ochoten post Další informace / specifikace, pokud je potřeba, aby jim pomohla.
Old 7. září 2008, 01:50
Dárce Skupina

No, měli byste udělat váš výzkum jako první. V 8600GT nikdy dobré karty, pokud budete mít jen 50 dolarů na náhradní.

Zapomenout SLI, návratnost vaší 8600GT a získat 8800GT (~ $ 100) nebo 4850 (~ $ 175).
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 7. září 2008, 06:32
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Zapomenout SLI, návratnost vaší 8600GT a získat 8800GT (~ $ 100) nebo 4850 (~ $ 175).
Naprosto souhlasím.

Ty neuvádějí CPU, co máte?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 7. září 2008, 11:16
Člen Skupina

OK, uvidíme podívat do jiné karty.

I'm pomocí Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7. září 2008, 16:53
Člen Skupina

Myslíte si, že právě přechod na 8800 bude to, že mnohem více zlepšení a opravit všechny problémy?
Old 7. září 2008, 21:16
Dárce Skupina

Musíte se podívat na některé z kritérií, můj přítel. Bude to obrovské zlepšení. V 8800gt je dnes standardní kartu budete potřebovat pro každou hru v těchto dnech. Je možné spouštět některé hry pěkně intenzivní, jako Call of Duty 4 a podobně.

8600 se stárne velmi rychle. Brzy bude postupně zcela v kurzu they're pumping novějších karet ven. Pokud máte navíc 80 dolarů na náhradní, prostě jít ven a vše dostanete 9800gtx. Jsou to asi 200 dolarů na newegg.com teď. Právě jsem koupil vlastně jedno. Ta věc se bude řítit se nic vám dát mu nový butthole.

Pokud nemáte náhradní hotovosti i když se 8800gt bude skvělý nákup.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 8. září 2008, 00:29
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal link590o View Post
Pokud máte navíc 80 dolarů na náhradní, prostě jít ven a vše dostanete 9800gtx.
Proč by to dělal, když 4850 je levnější a lepší? Nebo si rozumí GTX +?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 8. září 2008, 06:54
Dárce Skupina

Udělal jsem vlastně ano. A GTX +. I by neměly mít zapomněli dodat, že malý detail ...
Old 8. září 2008, 09:53
Člen Skupina

Slyšel jsem, že tam jsou lepší karty tam. Hledám do sehnat 8800GT nebo lepší. Jen jsem se zklamáním, že přechod z AGP Ati9600 na ECIE16 8600GT a nedostal zlepšení, v podstatě mám pocit, že jsem ztratil výkon.

Já si dokonce vzít z mého druhého monitoru, abyste zjistili, zda odstranění extra zatížení by se zvýšila moje FPS. Ale to se nestalo.
Old 8. září 2008, 13:35
Dárce Skupina

Ztráta FPS lze připsat na řadu věcí. U jednoho, můžete se pomocí PCI-E 16x, ale mohla by být spuštěn na 8x kvůli tomu, jak se někteří výrobci základní desky, aby jejich desek. Mohlo by to také být, že jste virům, kterou jste pomocí vysokých detail nastavení hry, než jste byli před, nebo to dokonce může být, že 8600gt jste byla chybná vedle své již hrozné postavy.

Dokonce i některé staré AGP karty, například ATI x1950 Pro, mohl překonat některé z prvních GeForce 8 série jako 84, 85 a 8600 modelů. Tak to také závisí na AGP karty jste používali ve srovnání s novou PCI-E kartu.

Je to vždy dobrý nápad, než si koupíte grafickou kartu zkontrolovat některé základní standardy pro karty. Kdykoliv mám můj nákupní jsem se podívat na to, co některé karty umí s graficky intenzivní hra, a to, co lidé mají řekl o kartu, než jsem se podívat do nákupu.

I když máte pocit, že jste ztratil výkon, myslím, že nemáte podíval na své možnosti dost dobře, a ty nebyly uvedeny PCI-E 16x a PCI-E 2.0 dost ještě šanci. Myslím, že budete příjemně překvapeni, s jak 8800gt, nebo některou z lepších karet bude vykonávat.

Takže pokud jste trpí některou z mých výše uvedených FPS zabijáci, měli byste vidět velké zlepšení v průběhu 8600.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" ashaiba Obecné Hardware Chat 6 13. Březen 2009 15:56
Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikace 4 23. února 2009 17:01
Zaměňovat s Vista "Upgrade Version" a ne .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 16 11. října 2008 14:25
Nelze dát "ENABLE" fungovat "na" v BIOSu ref CD / DVD. ashmehta Notebooky, Mobily a PDA 8 17. června 2008 02:56
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.