![]() |
|
| |||
| |||
| Γι 'αυτό και πρόσφατα αναβαθμίστηκε λίγα εξαρτήματα για την επιφάνεια εργασίας μου. Εγκατέστησα μια νέα κάρτα οθόνης, MB, και RAM. Παλιά: 2 (2x1Gb) DDR sticks ... Νέα: 2BG (2x1GB) DDR2 667 Παλιά: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Νέα: PCI Express x16 Nvidia 8600GT Και μόνο το ΔΣ να διατηρήσει την εγκατάσταση του νέου υλικού για. Ξέρω ότι δεν είναι τέλεια για την εκτέλεση δύο οθόνες από μία κάρτα, αλλά μου παλιά που δεν είχαν μέχρι την απώλεια των FPS και Load ώρα για παιχνίδια όπως το World of Warcraft. Έτσι έχω κάποιες απορίες σχετικά με τις καλύτερα: Πρέπει να πάρω SLI MB που είναι έτοιμη; SLI είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική εκτέλεση δύο οθόνες; Θα ήθελα απλώς να αγοράσω ένα με δύο MB PCIE16 χρονοθυρίδες και Dual κάρτα; Ή θα πρέπει απλά να εγκαταλείψει και να επιστρέψουμε στην παλιά εγκατάσταση; Όποιες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Είμαι περισσότερο από πρόθυμοι να δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες / specs αν πρέπει να τους βοηθήσουμε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, θα πρέπει να έχετε κάνει την έρευνά σας πρώτα. Η 8600GT δεν ήταν ποτέ μια καλή κάρτα, αν δεν έχουν μόνο $ 50 για τα ανταλλακτικά. Ξεχάστε SLI, 8600GT επιστροφή σας και πάρτε μια 8800GT (~ $ 100) ή 4850 (~ $ 175).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν αναφέρω τι CPU έχετε;
|
| |||
| |||
| ok, Θα εξετάσουμε μια διαφορετική κάρτα. Είμαι με τη χρήση της Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz |
|
| |||
| |||
| Νομίζετε ότι μόνο η αλλαγή προς το 8800 θα είναι ότι πολύ περισσότερο από μια βελτίωση και επιδιόρθωση όλων των προβλημάτων; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα σημεία αναφοράς, ο φίλος μου. Θα είναι μια πολύ σημαντική βελτίωση. Η 8800gt είναι πλέον το πρότυπο για την κάρτα που χρειάζεται κάθε παιχνίδι αυτές τις ημέρες. Θα μπορεί να εκτελέσει κάποιες πολύ έντονες παιχνίδια όπως το Call of Duty 4 και τα παρόμοια.
Η γήρανση του 8600 είναι πολύ γρήγορα. Σύντομα, θα πρέπει σταδιακά να καταργηθεί εντελώς, με το επιτόκιο που πρόκειται για άντληση νεότερες κάρτες έξω. Αν έχετε ένα επιπλέον 80 δολάρια, για τα ανταλλακτικά, να φύγουμε όλοι και να πάρετε μια 9800gtx. Είναι περίπου $ 200 για newegg.com τώρα. Απλά αγόρασε μία πραγματικότητα. Αυτό το πράγμα θα σας δώσει τίποτα δάκρυ μια νέα butthole. Αν δεν έχετε τα μετρητά ανταλλακτικά όμως, η 8800gt θα είναι μια φανταστική αγορά. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Γιατί το έκανες αυτό, όταν το 4850 είναι φθηνότερες και καλύτερες; Ή μήπως σημαίνει GTX +?
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Είχα μάλιστα, ναι. Μια GTX +. Ι δεν θα πρέπει να έχουν ξεχάσει να προσθέσω ότι λίγες λεπτομέρειες ... |
|
| |||
| |||
| Ακούω ότι υπάρχουν καλύτερες κάρτες εκεί έξω. Ψάχνω να πάρουμε 8800GT ή καλύτερη. Ήμουν λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι η μετάβαση από AGP Ati9600 σε ECIE16 8600GT και δεν προχώρησαν βελτίωση, στην πραγματικότητα, έχω την αίσθηση ότι έχασα επιδόσεις. Έχω ακόμη απογειωθεί δεύτερο παρακολουθεί για να δείτε αν αφαιρέσετε την επιπλέον φορτίο θα αυξηθεί μου FPS. Πράγμα που δεν έκανε. |
|
| |||
| |||
| Η απώλεια FPS μπορεί να αποδοθεί σε μια σειρά από πράγματα. Για ένα, θα σας χρησιμοποιώντας ένα PCI-E 16x, αλλά θα μπορούσε μόνο να τρέχει σε 8x εξαιτίας του τρόπου με τον κάποια μητρική πλακέτα κατασκευαστές κάνουν τους συμβούλια. Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι έχετε ιούς, είστε χρησιμοποιώντας υψηλότερη λεπτομερώς τις ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σας από ό, τι ήταν πριν, ή μπορεί ακόμη και να είναι ότι η 8600gt ήταν ελαττωματικά έχεις εκτός από την ήδη τρομερή ανάστημα. Ακόμη και κάποιες παλιές AGP κάρτες, όπως είναι η ATI x1950 pro, θα μπορούσε να έχει υψηλές επιδόσεις ορισμένων από τις αρχές της GeForce 8 σειρές όπως το 84, 85, και 8600 μοντέλα. Έτσι, εξαρτάται επίσης από την AGP κάρτα που χρησιμοποιούσαν σε σύγκριση με τη νέα κάρτα PCI-E. Είναι πάντα μια καλή ιδέα, πριν να αγοράσετε μια κάρτα βίντεο για να ελέγξετε μερικά από τα βασικά σημεία αναφοράς για την κάρτα. Κάθε φορά που κάνω ψώνια μου, έχω μια ματιά σε μια συγκεκριμένη κάρτα τι μπορεί να κάνει με γραφικά έντονο παιχνίδι, και αυτό που οι άνθρωποι έχουν λεχθεί σχετικά με την κάρτα πριν να εξετάσει την αγορά αυτή. Αν αισθάνεστε ότι μπορεί να έχετε χάσει επιδόσεων, νομίζω ότι δεν εξέτασε τις επιλογές σας αρκετά καλά, και δεν έχουν δοθεί PCI-E 16x ή PCI-E 2,0 αρκετή μια ευκαιρία ακόμα. Νομίζω ότι θα είναι ευχάριστη έκπληξη με το πώς η 8800gt, ή οποιαδήποτε από τις καλύτερες κάρτες θα εκτελεί. Έτσι, αν δεν είσαι πάσχουν από καμία από προαναφερθέντα FPS δολοφόνοι μου, θα δείτε μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το 8600. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| Συγχέεται με Vista "Έκδοση αναβάθμισης" και η μη .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 11 Οκτ 2008 14:25 |
| Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD. | ashmehta | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 17 Ιουν 2008 02:56 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |