kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Nem az én lenyűgözte "upgrade"

Reply

Téma eszközök
Old 6. Szept 2008, 20:12
Csoport tagja

Default Nem az én lenyűgözte "upgrade"

Szóval nemrég felújított néhány alkatrészek az én asztalon. Telepítettem egy új videókártya, MB, és a RAM.
Old: 2 (2x1Gb) DDR botszékek ... Új: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Régi: 8xAGP Ati 9600 pro ... Új: PCI Express x16 Nvidia 8600GT
És az MB csak hogy az új hardver-on.

Tudom, hogy nem tökéletes, hogy két monitor fut le egy-egy kártyát, de a régi létre nem volt a kieső időt és a terhelés FPS játékok, mint a World of Warcraft.

Szóval van valami kérdése van téve a jobb:
Ha kapok egy MB, ami SLI kész?
SLI van szükség, hogy hatékonyan működtetett két monitor?
Could I just vásárolni MB két PCIE16 résidők és Dual-kártya?
Vagy inkább csak add fel és menj vissza a régi beállítás?

Any suggestions are welcome. Én több mint hajlandó elküldeni További információ / specs, ha szükségük van rá, hogy segítsen.
Old 7. Sep 2008, 01:50
Donor Group

Nem, nem kellett volna meg először. A 8600GT sosem volt egy jó kártya, ha már csak 50 $ a tartalék.

Felejtsd SLI, vissza a 8600GT és egy 8800GT (~ $ 100) és 4850 (~ $ 175).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 7. Sep 2008, 06:32
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Felejtsd SLI, vissza a 8600GT és egy 8800GT (~ $ 100) és 4850 (~ $ 175).
Teljesen egyetértek.

Nem is beszélve, milyen CPU van?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 7. Sep 2008, 11:16
Csoport tagja

OK, majd keresni egy másik kártyát.

Én használ egy Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7. Sep 2008, 16:53
Csoport tagja

Gondolod, hogy csak a kapcsoló a 8800 lesz, hogy sokkal több a javulást, és rögzíti a problémákat?
Old 7. Sep 2008, 21:16
Donor Group

Meg kell, hogy egy pillantást néhány a referenciaértékek, barátom. Ez lesz egy óriási javulást. A 8800gt már a szokásos kártya, akkor minden játék ezekben a napokban. Meg tudja futtatni néhány nagyon intenzív játékok, mint a Call of Duty 4 és hasonlók.

A 8600 az öregedés nagyon hamar. Hamarosan lesz fokozatosan ki teljesen az arány they're szivattyúzó újabb kártyát ki. Ha van egy extra 80 dolcsit a tartalék, csak szívvel és egy 9800gtx. They're about $ 200 a newegg.com most. Én most vettem egy ténylegesen. Ez a dolog könnycsepp, amit ad ez egy új butthole.

Ha nem rendelkezik a tartalék készpénzt bár a 8800gt lesz fantasztikus vásárolni.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old 8. Sep 2008, 00:29
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by link590o View Post
Ha van egy extra 80 dolcsit a tartalék, csak szívvel és egy 9800gtx.
Miért csinálta, hogy amikor a 4850 olcsóbb és jobb? Vagy mit jelent GTX +?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old 8. Sep 2008, 06:54
Donor Group

Én valóban, igen. A GTX +. Nem kellett volna elfelejtette hozzátenni, hogy kicsit részletesebben ...
Old 8. Sep 2008, 09:53
Csoport tagja

Hallom, hogy vannak jobb kártyák odakint. Én keresem a szerzés egy 8800GT vagy jobb. Én csak csalódást okozott, hogy az áttérés a AGP Ati9600 a ECIE16 8600GT és nem kap javulás, sőt úgy érzem, hogy elvesztettem a teljesítményt.

Én már akkor is le a második monitort, hogy lássa, megszüntetve az extra terhelés növelné én FPS. De nem.
Old 8. Sep 2008, 13:35
Donor Group

A veszteség FPS annak tudható be, hogy néhány dolgot. Az egyik, lehet, hogy használ egy PCI-E 16x, de ez csak futó 8x köszönhető, hogy néhány alaplap gyártókat hogy kártyákat. Lehet az is, hogy már a vírusok, Ön által használt nagyobb részletességgel beállításokat a játékok, mint maga előtt, vagy azt is, hogy a 8600gt van hibás volt, ezen kívül a már borzalmas termet.

Még néhány régi AGP kártyák, mint például az ATI x1950 Pro, hogy teljesítenek bizonyos, a korábbi GeForce 8-sorozat, mint a 84, 85, és 8600 modelleket. Így is függ AGP kártya ön használ-hoz képest az új PCI-E kártyát.

Ez mindig egy jó ötlet, mielőtt vásárolni videokártya ellenőrizni néhány alapvető referenciaértékek a kártyát. Amikor én én bevásárlóközpont, van nézd meg, mi az a bizonyos kártyát tehetünk egy grafikailag intenzív játék, és milyen ember mondott a kártyát, mielőtt Pillantás veszi meg.

Bár úgy érzi, hogy Ön is veszített a teljesítményt, azt hiszem, még nem nézte meg a lehetőségek is elég, és még nem adott a PCI-E 16x vagy PCI-E 2,0 elég még egy esélyt. Azt hiszem lesz kellemesen meglepett az, hogy a 8800gt, vagy a jobb kártyákat fog végezni.

Szóval, ha te vagy a hiányát az én fent említett FPS gyilkosok, látnod kell egy nagy javulást jelent a 8600.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" ashaiba Általános fémáru Chat 6 13. március 2009 15:56
Will "Office 95" munka "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. február 2009 17:01
Összetéveszthetőek Vista "Upgrade verzió", és nem .. 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 16 11. október 2008 14:25
Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. ashmehta Laptopok, PDA-k & Mobiles 8 17. június 2008 02:56
Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". aechain A Windows operációs rendszerek 5 24. január 2008 15:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.