![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szóval nemrég felújított néhány alkatrészek az én asztalon. Telepítettem egy új videókártya, MB, és a RAM. Old: 2 (2x1Gb) DDR botszékek ... Új: 2BG (2x1GB) DDR2 667 Régi: 8xAGP Ati 9600 pro ... Új: PCI Express x16 Nvidia 8600GT És az MB csak hogy az új hardver-on. Tudom, hogy nem tökéletes, hogy két monitor fut le egy-egy kártyát, de a régi létre nem volt a kieső időt és a terhelés FPS játékok, mint a World of Warcraft. Szóval van valami kérdése van téve a jobb: Ha kapok egy MB, ami SLI kész? SLI van szükség, hogy hatékonyan működtetett két monitor? Could I just vásárolni MB két PCIE16 résidők és Dual-kártya? Vagy inkább csak add fel és menj vissza a régi beállítás? Any suggestions are welcome. Én több mint hajlandó elküldeni További információ / specs, ha szükségük van rá, hogy segítsen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nem kellett volna meg először. A 8600GT sosem volt egy jó kártya, ha már csak 50 $ a tartalék. Felejtsd SLI, vissza a 8600GT és egy 8800GT (~ $ 100) és 4850 (~ $ 175).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Nem is beszélve, milyen CPU van?
|
| |||
| |||
| OK, majd keresni egy másik kártyát. Én használ egy Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz |
|
| |||
| |||
| Gondolod, hogy csak a kapcsoló a 8800 lesz, hogy sokkal több a javulást, és rögzíti a problémákat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell, hogy egy pillantást néhány a referenciaértékek, barátom. Ez lesz egy óriási javulást. A 8800gt már a szokásos kártya, akkor minden játék ezekben a napokban. Meg tudja futtatni néhány nagyon intenzív játékok, mint a Call of Duty 4 és hasonlók.
A 8600 az öregedés nagyon hamar. Hamarosan lesz fokozatosan ki teljesen az arány they're szivattyúzó újabb kártyát ki. Ha van egy extra 80 dolcsit a tartalék, csak szívvel és egy 9800gtx. They're about $ 200 a newegg.com most. Én most vettem egy ténylegesen. Ez a dolog könnycsepp, amit ad ez egy új butthole. Ha nem rendelkezik a tartalék készpénzt bár a 8800gt lesz fantasztikus vásárolni. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Miért csinálta, hogy amikor a 4850 olcsóbb és jobb? Vagy mit jelent GTX +?
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Én valóban, igen. A GTX +. Nem kellett volna elfelejtette hozzátenni, hogy kicsit részletesebben ... |
|
| |||
| |||
| Hallom, hogy vannak jobb kártyák odakint. Én keresem a szerzés egy 8800GT vagy jobb. Én csak csalódást okozott, hogy az áttérés a AGP Ati9600 a ECIE16 8600GT és nem kap javulás, sőt úgy érzem, hogy elvesztettem a teljesítményt. Én már akkor is le a második monitort, hogy lássa, megszüntetve az extra terhelés növelné én FPS. De nem. |
|
| |||
| |||
| A veszteség FPS annak tudható be, hogy néhány dolgot. Az egyik, lehet, hogy használ egy PCI-E 16x, de ez csak futó 8x köszönhető, hogy néhány alaplap gyártókat hogy kártyákat. Lehet az is, hogy már a vírusok, Ön által használt nagyobb részletességgel beállításokat a játékok, mint maga előtt, vagy azt is, hogy a 8600gt van hibás volt, ezen kívül a már borzalmas termet. Még néhány régi AGP kártyák, mint például az ATI x1950 Pro, hogy teljesítenek bizonyos, a korábbi GeForce 8-sorozat, mint a 84, 85, és 8600 modelleket. Így is függ AGP kártya ön használ-hoz képest az új PCI-E kártyát. Ez mindig egy jó ötlet, mielőtt vásárolni videokártya ellenőrizni néhány alapvető referenciaértékek a kártyát. Amikor én én bevásárlóközpont, van nézd meg, mi az a bizonyos kártyát tehetünk egy grafikailag intenzív játék, és milyen ember mondott a kártyát, mielőtt Pillantás veszi meg. Bár úgy érzi, hogy Ön is veszített a teljesítményt, azt hiszem, még nem nézte meg a lehetőségek is elég, és még nem adott a PCI-E 16x vagy PCI-E 2,0 elég még egy esélyt. Azt hiszem lesz kellemesen meglepett az, hogy a 8800gt, vagy a jobb kártyákat fog végezni. Szóval, ha te vagy a hiányát az én fent említett FPS gyilkosok, látnod kell egy nagy javulást jelent a 8600. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| Összetéveszthetőek Vista "Upgrade verzió", és nem .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 16 | 11. október 2008 14:25 |
| Nem lehet "Enable" funkció a "BIOS ref CD / DVD. | ashmehta | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 17. június 2008 02:56 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Téma eszközök | |
| |