mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Not impressed su mano "upgrade"

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 6, 2008, 20:12
Narys

Default Not impressed su mano "upgrade"

Ir aš neseniai atnaujino keletą komponentų mano darbastalio. Įdiegiau naują videocard, MB, ir RAM.
Senas: 2 (2x1GB) DDR lazdos ... Naujiena: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Old: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Nauja: PCI Express X16 Nvidia 8600GT
Ir MB tik nuolat diegiant naują įrangą ant.

I know it's not perfect paleisti du monitoriai prie vieno kortele, bet mano senas steigti nebuvo dėl FPS ir atsisiuntimo laikas žaidimai kaip World of Warcraft nuostolių.

Taigi turiu šiek tiek apie priėmimo klausimus ji geriau:
Turėčiau MB, kad yra SLI Ready?
SLI yra būtina efektyviai veikti du monitoriai?
Ar aš tiesiog pirkti MB su dviem PCIE16 laiko tarpsnių ir Dual kortele?
Ar man reikia tiesiog atsisakyti ir grįžti prie senųjų nustatymus?

Any suggestions are welcome. Esu daugiau nei pasirengęs po daugiau informacijos ir specifikacijas, jei reikia jiems padėti.
Old Rugsėjis 7, 2008, 01:50
Donorų grupės

Ne, Jūs turite padaryti savo mokslinių tyrimų pirma. 8600GT niekada nebuvo gera kortele, jei turite tik 50 $ atsarginių.

Pamirškite SLI, grąžinti savo 8600GT ir gaukite 8800GT (~ 100 $) ar 4850 (~ $ 175).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugsėjis 7, 2008, 06:32
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Pamirškite SLI, grąžinti savo 8600GT ir gaukite 8800GT (~ 100 $) ar 4850 (~ $ 175).
Visiškai sutinku.

Jums nereikia nurodyti ką procesoriaus turite?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugsėjis 7, 2008, 11:16
Narys

OK, I'll pažvelgti į kitą kortelę.

I'm using Intel Core 2 Duo 6.400 2.13GHz
Old Rugsėjis 7, 2008, 16:53
Narys

Ar manote, kad tiesiog pereiti prie 8.800 bus, kad daug daugiau tobulinimo ir išspręsti visas problemas?
Old Rugsėjis 7, 2008, 21:16
Donorų grupės

Jūs privalote turėti bent kai kurias gaires atrodo, mano draugas. Tai bus didžiulis tobulinimas. 8800GT dabar yra standartinė kortelė, ko reikia bet žaidimas šių dienų. Jį galima paleisti kai kuriuos gana intensyviai žaidimų kaip: Call of Duty 4 ir pan.

8.600 sensta labai greitai. Netrukus ji bus palaipsniui visiškai kursu jie siurbimo naujesnė korteles out. Jei turite papildomų 80 Bucks atsarginių, eikite visi ir gauti 9800gtx. Jie maždaug 200 JAV dolerių dėl newegg.com dabar. Aš ką tik nupirko viena tikrai. Tas pats bus ašarų nieko jums suteikti jai naują Butthole.

Jei neturite atsarginės pinigų nors, 8800GT bus fantastinis pirkti.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Rugsėjis 8, 2008, 00:29
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by link590o View Post
Jei turite papildomų 80 Bucks atsarginių, eikite visi ir gauti 9800gtx.
Kodėl tu darytum, kad kai 4.850 tai pigiau ir geriau? Or do you mean GTX +?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Rugsėjis 8, 2008, 06:54
Donorų grupės

Aš iš tiesų, taip. GTX +. Aš neturėtų Pamiršai pridurti, kad mažai informacijos ...
Old Rugsėjis 8, 2008, 09:53
Narys

Aš girdžiu jus, kad yra geriau korteles ten. Noriu gauti į 8800GT arba geresnis. Aš tiesiog apmaudu, kad perėjus nuo AGP Ati9600 į ECIE16 8600GT ir negavau gerinti, tai, manau, kad aš praradau efektyvumą.

Aš net imtasi nuo mano antrojo monitoriaus, ar panaikinti papildomą apkrovą padidintų Mano FPS. Tačiau ji to nepadarė.
Old Rugsėjis 8, 2008, 13:35
Donorų grupės

Į PAS nuostoliai gali būti priskirti dalykų skaičių. Vieną, jums gali būti naudojant PCI-E 16x, bet jis gali būti tik važiuojant 8x, nes, kaip kai kurios pagrindinės plokštės gamintojų pareikšti savo lentos. Taip pat gali būti, kad turite virusų, jūs naudojate daugiau informacijos parametrus savo žaidimo, nei jums buvo prieš, arba jis netgi gali būti, kad 8600GT turite buvo klaidingas, be jos jau baisi ūgio.

Net kai senus AGP kortelės, pavyzdžiui, "ATI X1950 Pro, gali lenkia kai anksti GeForce 8 serija, kaip 84, 85, ir 8600 modelius. Taigi ji taip pat priklauso nuo AGP kortelė buvo naudojama, lyginant su nauja PCI-E kortelė.

Jis visada gera idėja, prieš pirkdami vaizdo plokštę patikrinti kai kurias pagrindines gaires kortelė. Kai man mano pirkinių, turiu, kas tam kortelę galima padaryti su grafiniu intensyvus žaidimas atrodo ir ką žmonės sako apie kortelę, prieš aš žiūriu į jį pirkau.

O manote, kad jums gali prarasti efektyvumą, manau, kad jums dar nėra pažvelgė į savo puslapį pakankamai gerai, ir tu negali nes PCI-E 16x arba PCI-E 2.0 pakankamai proga dar. Manau, kad jūs būsite maloniai nustebinti tuo, kaip 8800GT ar bet geriau kortelės bus atlikti.

Taigi, jeigu jūs kenčia nuo bet mano minėtų PAS žudikai, pamatysite didelį pagerėjimą per 8.600.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.