mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Not impressed with my "Uzlabojums"

Reply

Thread Tools
Old Septembris 6, 2008, 20:12
Loceklis

Tāpēc es nesen atjaunināja dažas detaļas par manu desktop. Instalēju jaunu videocard, MB un RAM.
Old: 2 (2x1GB) DDR sticks ... New: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Gadi 8xAGP Ati 9.600 Pro ... New: PCI Express x16 nVidia 8600GT
Un MB tikai, lai saglabātu uzstādīt jaunu aparatūru.

Es zinu, tas nav ideāls palaist divus monitorus pie viena kartē, bet mans vecais izveidoja nebija zaudējums FPS un kravas laiks spēlēm kā World of Warcraft.

Tāpēc man ir zināmas bažas veidošanas jautājumiem ir labāk:
Ja man MB, kas ir SLI gatavs?
Vai SLI, lai efektīvi vadīt divus monitorus?
Vai es varētu tikai nopirkt MB ar divām PCIE16 laika nišām un Dual karti?
Vai man tikai padoties un doties atpakaļ uz veco setup?

Any suggestions are welcome. Es esmu vairāk nekā gatavs izlikt vairāk informācijas / specs, ja jums tās ir vajadzīgas, lai palīdzētu.
Old Septembris 7, 2008, 01:50
Donors Group

Nē, jums ir darījis jūsu pētniecības pirmās. 8600GT nekad nav bijis labs karti, ja jums ir tikai $ 50 līdz rezerves.

Aizmirst SLI, atgriezties savu 8600GT un saņemt 8800GT (~ $ 100) vai 4.850 (~ $ 175).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Septembris 7, 2008, 06:32
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Aizmirst SLI, atgriezties savu 8600GT un saņemt 8800GT (~ $ 100) vai 4.850 (~ $ 175).
Totally agree.

Jums nav minēts, ko CPU jums ir?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Septembris 7, 2008, 11:16
Loceklis

ok, I'll izpētīt dažādas kartes.

Es esmu, izmantojot Intel Core 2 Duo 6.400 2.13GHz
Old Septembris 7, 2008, 16:53
Loceklis

Vai jūs domājat, tikai pārejot uz 8.800 būs tā, ka daudz vairāk uzlabojumus un nosaka visas problēmas?
Old Septembris 7, 2008, 21:16
Donors Group

Jums ir jābūt apskatīt dažus kritērijus, mans draugs. Tas būs milzīgs uzlabojums. 8800gt ir šobrīd standarta kartes jums nepieciešama kāda spēle šajās dienās. Tā var palaist dažas diezgan intensīva spēles, piemēram of Duty 4 un, piemēram, zvanu.

8.600 noveco ļoti ātri. Drīz tas būs pakāpeniski, pilnībā likme viņi sūkņu jaunākās kartes out. Ja jums ir papildus 80 dolārus uz rezerves, dodieties visu ārā un iegūt 9800gtx. Viņi par $ 200 par newegg.com tagad. Es tikko nopircis faktiski. Ka lieta tiks saplēst visu, kas jums piešķir tai jaunu butthole.

Ja jums nav lieka nauda, lai gan, 8800gt būs fantastisks iegādi.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Septembris 8, 2008, 00:29
Donors Group

Quote:
Originally Posted by link590o View Post
Ja jums ir papildus 80 dolārus uz rezerves, dodieties visu ārā un iegūt 9800gtx.
Kāpēc jūs darīt, ja 4.850 ir lētāks un labāks? Or do you mean GTX +?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Septembris 8, 2008, 06:54
Donors Group

Es tiešām, jā. GTX +. Es nebūtu aizmirsis piebilst, ka maz detaļu ...
Old Septembris 8, 2008, 09:53
Loceklis

Es dzirdēt jūs, ka ir labākas kārtis, kas tur. Es esmu izskata kļūst 8800GT vai labāka. Es tikai žēl, ka pārejot no AGP Ati9600 uz ECIE16 8600GT un nesaņēma uzlabošanu, patiesībā es jūtu, ka esmu pazaudējis sniegumu.

Esmu pat pacēlies manu otro monitoru, lai redzētu, atceļot papildu slodze palielināsies mana FPS. Bet tā nav.
Old Septembris 8, 2008, 13:35
Donors Group

Zudumu FPS var attiecināt vairākas lietas. Par vienu, Jums varētu būt, izmantojot PCI-E 16x, bet tas varētu būt tikai darbojas pie 8x, jo veids, kā dažas mātesplates ražotāji padarītu to dēļiem. Tā varētu arī būt, ka jums ir vīrusi, jūs izmantojat augstāku detalizācijas iestatījumus spēlēm, nekā jums bija pirms, vai arī tas var pat būt, ka 8600GT jums esot kļūdaina, jo papildus jau tā šausmīgi augumam.

Pat dažas vecās AGP kartes, piemēram, X1950 ATI pro, varētu apsteigt dažas agrīnās GeForce 8 sērija, piemēram, 84, 85, un 8.600 modeļiem. Tātad tas ir atkarīgs arī no AGP karti izmantojāt, salīdzinot ar jaunu PCI-E karti.

Tas vienmēr ir laba doma, pirms pirkt video karti, lai pārbaudītu dažu galveno kritēriju karti. Ikreiz, kad man manu iepirkšanās, man apskatīt to, kas noteiktu karti var darīt ar grafiski intensīvu spēli, un to, ko cilvēki ir teikuši par karti, pirms es izskatos, nopērkot to.

Kamēr jūs uzskatāt, ka Jums varētu būt zaudējis sniegumu, es domāju, ka jūs neesat aplūkot jūsu iespējas pietiekami labi, un jums nav dota PCI-E 16x vai PCI-E 2.0 pietiekams iespēja yet. Es domāju, ka jūs būsiet patīkami pārsteigti ar to, kā 8800gt vai kādu labāku kartēm būs jāpilda.

Tātad, ja jūs necieš no manas iepriekšminētās FPS slepkavas, jums vajadzētu redzēt daudz efektīvāks nekā 8.600.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.