![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc niedawno zmodernizowanych kilka elementów na pulpicie. Po zainstalowaniu nowej karty, MB oraz pamięci RAM. Stare: 2 (2x1GB) DDR kije ... Nowość: 2BG (2x1GB) DDR2 667 Stare: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Nowość: PCI Express x16 Nvidia 8600GT A MB prostu zachować zainstalować nowy sprzęt. Wiem, że to nie koniec, aby uruchomić dwa monitory wyłączyć jedną kartę, ale moje stare utworzony nie ma strat w FPS i czas ładowania gier jak World of Warcraft. Więc mam kilka pytań na temat, co lepsze: Czy mogę dostać MB SLI, że jest gotowy? SLI jest niezbędne, aby skutecznie działać dwa monitory? Czy mogę po prostu kupić MB z dwoma PCIE16 czasu Dual karty? Albo mam po prostu zrezygnować i wrócić do starej instalacji? Wszelkie sugestie są mile widziane. Jestem więcej niż chętnych do po więcej informacji / specyfikacją jeśli trzeba im pomóc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie powinny mieć wykonane badania swoim pierwszym. W 8600GT nigdy nie był dobrą kartę, chyba że masz tylko 50 dolarów, aby zamiennych. Zapomnij SLI, zwrotu 8600GT i dostać 8800GT (~ $ 100) lub 4850 (~ $ 175).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Nie wspominając, co masz procesor?
|
| |||
| |||
| OK, I'll patrzeć na inną kartę. I'm użyciu Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz |
|
| |||
| |||
| Czy myślisz tylko przejście do 8800 będzie o wiele bardziej na poprawę i naprawić wszystkie problemy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz rzucić okiem na niektóre z wzorców, mój przyjacielu. Będzie to ogromna poprawa. W 8800gt jest obecnie standardową kartę trzeba do gry tych dni. Można uruchomić kilka bardzo intensywnych gier jak Call of Duty 4 i tym podobnych.
W 8600 starzeje się bardzo szybko. Wkrótce zostanie wycofane całkowicie w wysokości they're pompowania nowsze karty obecnie. Jeśli masz dodatkowe 80 dolców na zapas, po prostu przejdź wszystkie i dostać 9800gtx. Są one około 200 dolarów na newegg.com teraz. JA just kupiony jeden rzeczywiście. To będzie coś łzawiącego cokolwiek daje mu nową butthole. Jeśli nie masz wolnych środków pieniężnych jednak na 8800gt będzie fantastyczny zakupu. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Dlaczego miałbym to zrobić, kiedy 4850 jest taniej i lepiej? Czy oznacza GTX +?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| I rzeczywiście, tak. A GTX +. I nie zapomnieli dodać, że niewiele szczegółów ... |
|
| |||
| |||
| Słyszałem, że istnieją lepsze karty out there. I'm looking do uzyskania 8800GT lub lepiej. I was just rozczarowujące, że przejście z AGP Ati9600 do ECIE16 8600GT i nie uzyskać poprawę, w rzeczywistości czuję się stracił wydajność. Widziałem zdjęto mojego drugiego monitora, aby sprawdzić, czy usunięcie dodatkowe obciążenia zwiększyłoby moje FPS. Ale nie. |
|
| |||
| |||
| Strata w FPS można przypisać do wielu rzeczy. Po pierwsze, może być za pomocą magistrali PCI-E 16x, ale może być uruchomiony tylko na 8x ze względu na sposób niektórzy producenci płyt głównych swoich desek. Może to być również, że wirusy, używamy wyższych szczegółowo ustawienia na swojej gry, niż to było przed, czy może to być nawet, że masz 8600gt był wadliwy oprócz jej już straszny człowieka. Nawet niektóre stare karty AGP, takie jak ATI x1950 pro, może Doskonałość niektórych wczesnych serii GeForce 8, jak 84, 85 i 8600 modeli. Więc to zależy także od AGP karta stosowali w porównaniu do nowych kart PCI-E. Jest to zawsze dobry pomysł, zanim dokonasz zakupu karty wideo, aby sprawdzić niektóre podstawowe punkty odniesienia dla karty. Za każdym razem, gdy robię moje zakupy, mam się co pewien karty może zrobić z intensywnych graficznie gry i to, co ludzie mają powiedzieć o karcie, zanim ja wyglądam na zakup tego produktu. Jeśli uważasz, że może zostać utracona wydajność, myślę, że nie patrzył na swoje możliwości na tyle dobrze, a ty nie dały PCI-E 16x lub PCI-E 2.0 dość jeszcze szansę. Myślę, że będziesz mile zaskoczony, w jaki sposób z 8800gt, lub lepsze karty wykona. Więc chyba masz cierpieć na jakiekolwiek moje ww FPS zabójców, powinieneś zobaczyć wielką poprawę w stosunku do 8600. |
![]() |
|
| Zakładki |