menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nie dojem mojej "upgrade"

Reply

Thread Tools
Old 6. septembra 2008, 20:12
Člen Skupina

Tak jsem nedávno rekonštruované viacerých zložiek na mojom počítači. Nainstaloval som novú grafickú kartu, MB a RAM.
Old: 2 (2x1GB) DDR palice ... Nové: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Old: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Nové: PCI Express x16 Nvidia 8600GT
A MB stačí na udržanie nainštalovať nový hardvér.

Viem, že to nie je dokonalé prevádzkovať dva monitory vypnúť jednu kartu, ale môj starý zriadená nebola strata FPS a Load čas pre hry ako je World of Warcraft.

Takže mám pár otázok o tom, že lepšie:
Mal by som dostať MB SLI, ktorá je pripravená?
SLI je potrebné, aby efektívne prevádzkovať dva monitory?
Mohol som kúpiť MB s dvoma PCIE16 sloty a duálnou karta?
Alebo mám jednoducho vzdať a vrátiť sa na stará nastavenia?

Akékoľvek pripomienky sú vítané. Jsem víc než ochotný post Ďalšie informácie / špecifikácie, keď je potreba, aby im pomohla.
Old 7. septembra 2008, 01:50
Darcu Skupina

No, mali by ste urobiť váš výskum ako prvý. V 8600GT nikdy dobré karty, ak budete mať len 50 dolárov na náhradné.

Zabudnúť SLI, návratnosť vašej 8600GT a získať 8800GT (~ $ 100) alebo 4850 (~ $ 175).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 7. septembra 2008, 06:32
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Zabudnúť SLI, návratnosť vašej 8600GT a získať 8800GT (~ $ 100) alebo 4850 (~ $ 175).
Úplne súhlasím.

Ty neuvádzajú CPU, čo máte?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 7. septembra 2008, 11:16
Člen Skupina

OK, uvidíme pozrieť do inej karty.

I'm pomocou Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7. septembra 2008, 16:53
Člen Skupina

Myslíte si, že práve prechod na 8800 bude to, že oveľa viac zlepšenie a opraviť všetky problémy?
Old 7. septembra 2008, 21:16
Darcu Skupina

Musíte sa pozrieť na niektoré z kritérií, môj priateľ. Bude to obrovské zlepšenie. V 8800gt je dnes štandardná kartu budete potrebovať pre každú hru v týchto dňoch. Je možné spúšťať niektoré hry pekne intenzívne, ako Call of Duty 4 a podobne.

8600 sa starne veľmi rýchlo. Čoskoro bude postupne úplne v kurze they're pumping novších kariet von. Ak máte navyše 80 dolárov na náhradné, jednoducho ísť von a všetko dostanete 9800gtx. Sú to asi 200 dolárov na newegg.com teraz. Práve som kúpil vlastne jedno. Ta vec sa bude řítit sa nič vám dať mu nový butthole.

Ak nemáte náhradné hotovosti aj keď sa 8800gt bude skvelý nákup.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 8. septembra 2008, 00:29
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal link590o View Post
Ak máte navyše 80 dolárov na náhradné, jednoducho ísť von a všetko dostanete 9800gtx.
Prečo by to robil, keď 4850 je lacnejší a lepší? Alebo si znamená GTX +?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 8. septembra 2008, 06:54
Darcu Skupina

Urobil som vlastne áno. A GTX +. I, by nemali mať zabudli dodať, že malý detail ...
Old 8. septembra 2008, 09:53
Člen Skupina

Počul som, že tam sú lepšie karty tam. Hľadám do sehnat 8800GT alebo lepšia. Len som so sklamaním, že prechod z AGP Ati9600 na ECIE16 8600GT a nedostal zlepšenie, v podstate mám pocit, že som stratil výkon.

Já si dokonca zobrať z môjho druhého monitora, aby ste zistili, či odstránenie extra záťaž by sa zvýšila moje FPS. Ale to sa nestalo.
Old 8. septembra 2008, 13:35
Darcu Skupina

Strata FPS možno pripísať na niekoľko vecí. U jedného, môžete sa pomocou PCI-E 16x, ale mohla by byť spustený na 8x kvôli tomu, ako sa niektorí výrobcovia základnej dosky, aby ich dosiek. Mohlo by to tiež byť, že ste vírusom, ktorú ste pomocou vysokých detail nastavenia hry, ako ste boli pred, alebo to dokonca môže byť, že 8600gt ste bola chybná vedľa svojej už hrozné postavy.

Dokonca aj niektoré staré AGP karty, napríklad ATI x1950 Pro, mohol prekonať niektoré z prvých GeForce 8 série ako 84, 85 a 8600 modelov. Tak to tiež závisí na AGP karty ste používali v porovnaní s novou PCI-E kartu.

Je to vždy dobrý nápad, ako si kúpite grafickú kartu skontrolovať niektoré základné štandardy pre karty. Kedykoľvek mám môj nákupný som sa pozrieť na to, čo niektoré karty umí s graficky intenzívnej hra, a to, čo ľudia majú povedal o kartu, než som sa pozrieť do nákupu.

Aj keď máte pocit, že ste stratil výkon, myslím, že nemáte podíval na svoje možnosti dost dobre, a tie neboli uvedené PCI-E 16x a PCI-E 2.0 dost ešte šancu. Myslím, že budete príjemne prekvapení, s ako 8800gt, alebo niektorou z lepších kariet bude vykonávať.

Takže ak ste trpia niektorou z mojich vyššie uvedených FPS zabijaci, mali by ste vidieť veľké zlepšenie v priebehu 8600.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.