мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Није импресиониран мој "упграде"

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. Сеп 2008, 20:12
Мембер Гроуп

Default Није импресиониран мој "упграде"

Тако сам недавно прешли неколико компоненти на мој радна површина. Ја инсталирали нови видеоцард, МБ, а РАМ-а.
Старо: 2 (2кс1Гб) ДДР штапићи ... Ново: 2БГ (2кс1ГБ) ДДР2 667
Стари: 8ксАГП ати 9600 Про ... Ново: ПЦИ Експресс кс16 НВИДИА 8600ГТ
А МБ само да инсталирате нови хардвер на.

Знам да није погодно за покретање два монитора офф једна картица, али мој стари оснивати није имао губитак ФПС оптерећење времена и за игре као што је Уорлд оф Уарцрафт.

Па имам нека питања у вези што је боље:
Требам ли добити МБ која је сли спремни?
Сли је потребно за ефикасно изводити два монитора?
Могао сам купити МБ ПЦИЕ16 са два слот и Дуал картицу?
Или би требао ЈА праведан одустати и вратити се на стару поставу?

Било који сугестија су добродошли. Ја сам више него спреман да пост више информација / наочари ако треба да их да помогну.
Old 7. Сеп 2008, 01:50
Донаторска Група

Не, требали сте урадили ваше истраживање први. Тхе 8600ГТ никада није био добар картицом, осим ако имате само 50 $ на претек.

Заборавите сли, вратити своју 8600ГТ и добити 8800ГТ (~ 100 $) или 4850 (~ 175 $).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 7. Сеп 2008, 06:32
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Заборавите сли, вратити своју 8600ГТ и добити 8800ГТ (~ 100 $) или 4850 (~ 175 $).
Потпуно се слажу.

Ви не спомињемо шта ЦПУ имате?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 7. Сеп 2008, 11:16
Мембер Гроуп

ок, ја ћу гледати на другу картицу.

Им 'помоћу Интел Цоре 2 Дуо 6400 2.13ГХз
Old 7. Сеп 2008, 16:53
Мембер Гроуп

Да ли мислите да је само проспојни 8800 који ће бити много више од једног побољшање и поправити све проблеме?
Old 7. Сеп 2008, 21:16
Донаторска Група

Морате имати поглед на неке од репера, мој пријатељу. То ће бити огроман напредак. Тхе 8800гт је сада стандардна картица вам је потребна за било коју игру ових дана. То се може изводити неке прилично интензиван игре попут Цалл оф Дуты 4 и слично.

У 8600 старење је врло брзо. Ускоро ће бити фазама оут потпуности по стопи тхеы'ре пумпања новију цардс оут. Ако имате додатних 80 крупна сачма на претек, само иди из свих 9800гткс и добити. Они су око 200 $ на неуегг.цом сада. Управо сам купио једне ствари. То што ће се све што сузу да јој да нову буттхоле.

Уколико немате резервних новчани ипак, 8800гт ће бити фантастичан куповине.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 8. Сеп 2008, 00:29
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы линк590о View Post
Ако имате додатних 80 крупна сачма на претек, само иди из свих 9800гткс и добити.
Зашто би ти то да учини кад је 4850 су јефтиније и боље? Или хоћеш рећи један ГТКС +?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 8. Сеп 2008, 06:54
Донаторска Група

Ја сам заиста, да. А ГТКС +. Ја не би требало да има заборавили да бисте додали мали детаљ ...
Old 8. Сеп 2008, 09:53
Мембер Гроуп

Чујем да има боље карте вани. Тражим у узимајући 8800ГТ или боље. Био сам само разочаравајући да проспојни од АГП Ати9600 на ЕЦИЕ16 8600ГТ и нису добили унапређење, у ствари, осећам да сам изгубила перформансе.

Чак сам скинут мој други монитор да ли уклањањем екстра лоад би повећало моје ФПС. Али није.
Old 8. Сеп 2008, 13:35
Донаторска Група

Губитак у ФПС може приписати низ ствари. За једно, можда ће вас путем ПЦИ-Е 16кс, али би могао бити покренут на 8кс због начина на који неки произвођачи би им матична плоча заједнице. Могло би да буде да имате вирусе, будете користили вишим подешавањима детаљ на вашем игре него што су били пре, или чак и мај бити да имаш 8600гт је неисправан поред својих већ страшна стаса.

Чак и неки стари АГП картицама, као што је АТИ кс1950 про, могао надиграти неке од раних ГеФорце 8 серије попут 84, 85 и 8600 модела. Тако се такође зависи о АГП картицу коју су користили у односу на нове ПЦИ-Е картицу.

Увек је добра идеја пре него те купити графичку картицу за проверу неке од основних мерила за картицу. Ма када ЈА чинити схоппинг моји, ја имам поглед на оно што одређену картицу можете да урадите са интензивном графички игра, а оно што људи говоре о картици пре него сам га погледати у куповини.

Док ви осећате да сте мај имати изгубљен перформансе, мислим да нисте видели Ваше опције довољно добро, а нисте гивен ПЦИ-Е 16кс или ПЦИ-Е 2,0 доста шансе још. Мислим да ћете се пријатно изненадити како 8800гт, или било који од бољих картица ће изводити.

Дакле, осим ако сте пате од било којег од мојих наведених ФПС убице, требало би да видите велики напредак током 8600.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? Раынхаук Оффице & Апплицатионс 4 23 фебруар 2009 17:01
Збуњени са Видик "Упграде Версион" и не .. 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 16 11 октобар 2008 14:25
Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. асхмехта Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 17. јуна 2008 02:56
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц