az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Benim "" yükseltmesiyle etkilendim

Reply

Konu Araçları
Old 6. Eylül 2008, 20:12
Üye Grubu

Ben son masaüstü birkaç bileşenleri yükseltti. Yeni bir videocard, MB, ve RAM yüklü.
Eski: 2 (2x1Gb) DDR sticks ... Yeni: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Eski: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Yeni: PCI Express x16 Nvidia 8600GT
Ve MB Yalnızca yeni donanım yüklemek için.

Bunu ancak eski ayarlamak kadar bir kartı iki monitör çalıştırmak için FPS ve World of Warcraft gibi oyunlar için Yük zaman kaybı yoktu mükemmel olmadığını biliyorum.

Ben yapma hakkında bazı sorularım var daha iyi:
Bir MB bu SLI hazır almak mı?
SLI verimli iki monitör çalıştırmak için gerekli midir?
Sadece iki PCIE16 yuvaları ve Çift kartı ile satın MB misiniz?
Veya Sadece vazgeçmek ve eski düzeni geri gitmek?

Any suggestions are welcome. Ben daha istekli daha fazla bilgi göndermek için daha fazla yaşıyorum / özellikleri eğer yardımcı olmak için onlara ihtiyacımız var.
Old 7. Eylül 2008, 01:50
Bağış Grubu

Hayır, bu araştırma ilk yapmalıydım. Bu 8600GT asla iyi bir kart, ancak sadece 50 $ yedek oldu.

Için 8600GT iade ve 8800GT (~ $ 100) veya 4850 (~ 175 $) elde SLI unut.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 7. Eylül 2008, 06:32
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Için 8600GT iade ve 8800GT (~ $ 100) veya 4850 (~ 175 $) elde SLI unut.
Tamamen katılıyorum.

You CPU ne varsa söz değil mi?

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 7. Eylül 2008, 11:16
Üye Grubu

ok farklı bir kart bakmak olacaktır.

Ben kullanıyorum bir Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7. Eylül 2008, 16:53
Üye Grubu

Sadece 8800 için tüm sorunları bu kadar bir gelişme daha ve düzeltme olacaktır geçmeyi düşünüyor musunuz?
Old 7. Eylül 2008, 21:16
Bağış Grubu

Sen bazı kriterlerin bir göz atmak gerekir, dostum. Bu çok büyük bir gelişme olacaktır. Bu 8800GT şimdi herhangi bir oyun için bu günlerde gereken standart kart. Bu Call of Duty 4 ve benzeri gibi bazı oldukça yoğun oyunlar çalıştırabilirsiniz.

Bu 8600 çok hızlı yaşlanma olduğunu. Yakında, bu tamamen onların dışında yeni kartları pompalama olduğunuz oranında çıkışı aşamalı olacaktır. Eğer, sadece git tüm ve 9800gtx yedek almak için fazladan bir 80 dolar var. Şimdi yaklaşık 200 $ newegg.com üzerinde olursunuz. Ben gerçekten bir satın aldı. Size yeni bir butthole vermek şey gözyaşı olacaktır O şey.

Eğer rağmen yedek nakit yoksa, 8800GT fantastik bir satın alma olacak.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 8. Eylül 2008, 00:29
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by link590o View Post
Eğer, sadece git tüm ve 9800gtx yedek almak için fazladan bir 80 dolar var.
Neden o zaman 4850 ucuz ve daha iyi yapardın? Ya da bir GTX demek +?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 8. Eylül 2008, 06:54
Bağış Grubu

Ben aslında, evet. Bir GTX +. Bu küçük detay eklemek için unuttuysanız gerekir ...
Old 8. Eylül 2008, 09:53
Üye Grubu

Bence orada daha iyi kartları var olduğunu duydum. Ben 8800GT veya düzelen bir arıyorum. Ben sadece bir AGP Ati9600 bir ECIE16 8600GT ve iyileştirme didn't get geçiş aslında i i performans kaybetmiş hissediyorum hayal kırıklığı oldu.

Hatta eğer FPS artış da ekstra yük kaldırmayı görmek için ikinci monitör kapalı aldım. Ama olmadı.
Old 8. Eylül 2008, 13:35
Bağış Grubu

FPS in kaybı şeylerin bir numaraya bağlı olabilir. İlk olarak, bir PCI-E 16x kullanıyor olabilir, ancak yalnızca 8x bazı anakart üreticileri kendi kartlarına yapmak yolu dolayı çalışıyor olabilir. Daha önce, ya da hatta bu 8600gt var ve zaten kötü kişilik ek olarak hatalı olduğunu olabilir, bu oyun daha yüksek detay ayarları kullanıyorsanız Ayrıca bu virüs var olabilir.

ATI X1950 yanlısı gibi bile bazı eski AGP kartları, modeller bazı 84, 85, ve 8600 gibi erken GeForce 8 serisinin performans olabilir. Bu nedenle ayrıca, yeni PCI-E kartı karşılaştırıldığında kullanarak olan AGP kartı bağlıdır.

Önce bazı kart için temel kriterleri kontrol için bir ekran kartı satın almak her zaman iyi bir fikirdir. Ne zaman benim alışveriş yapmak, I, ve belli bir kart bir grafik yoğun oyun içinde neler yapabileceğini bir göz önce bunu satın bakmak insan kartı hakkında ne söylediler.

Bu size performans kaybettik Mayıs düşünüyorsanız, size seçeneklerine iyi baktım değil var ve henüz PCI-E 16x veya PCI-E 2,0 yeterli bir şans ve verilen değil. Sana hoş nasıl 8800GT, veya daha iyi kartları ile yapılacaktır sürpriz olacak düşünüyorum.

Yani siz herhangi bir Benim yukarıda FPS katiller de acı olduğunuzda, size 8600 üzerinde büyük bir iyileşme göreceksiniz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından