![]() |
|
| |||
| |||
| Ben son masaüstü birkaç bileşenleri yükseltti. Yeni bir videocard, MB, ve RAM yüklü. Eski: 2 (2x1Gb) DDR sticks ... Yeni: 2BG (2x1GB) DDR2 667 Eski: 8xAGP Ati 9600 Pro ... Yeni: PCI Express x16 Nvidia 8600GT Ve MB Yalnızca yeni donanım yüklemek için. Bunu ancak eski ayarlamak kadar bir kartı iki monitör çalıştırmak için FPS ve World of Warcraft gibi oyunlar için Yük zaman kaybı yoktu mükemmel olmadığını biliyorum. Ben yapma hakkında bazı sorularım var daha iyi: Bir MB bu SLI hazır almak mı? SLI verimli iki monitör çalıştırmak için gerekli midir? Sadece iki PCIE16 yuvaları ve Çift kartı ile satın MB misiniz? Veya Sadece vazgeçmek ve eski düzeni geri gitmek? Any suggestions are welcome. Ben daha istekli daha fazla bilgi göndermek için daha fazla yaşıyorum / özellikleri eğer yardımcı olmak için onlara ihtiyacımız var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, bu araştırma ilk yapmalıydım. Bu 8600GT asla iyi bir kart, ancak sadece 50 $ yedek oldu. Için 8600GT iade ve 8800GT (~ $ 100) veya 4850 (~ 175 $) elde SLI unut.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
You CPU ne varsa söz değil mi?
|
| |||
| |||
| ok farklı bir kart bakmak olacaktır. Ben kullanıyorum bir Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz |
|
| |||
| |||
| Sadece 8800 için tüm sorunları bu kadar bir gelişme daha ve düzeltme olacaktır geçmeyi düşünüyor musunuz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen bazı kriterlerin bir göz atmak gerekir, dostum. Bu çok büyük bir gelişme olacaktır. Bu 8800GT şimdi herhangi bir oyun için bu günlerde gereken standart kart. Bu Call of Duty 4 ve benzeri gibi bazı oldukça yoğun oyunlar çalıştırabilirsiniz.
Bu 8600 çok hızlı yaşlanma olduğunu. Yakında, bu tamamen onların dışında yeni kartları pompalama olduğunuz oranında çıkışı aşamalı olacaktır. Eğer, sadece git tüm ve 9800gtx yedek almak için fazladan bir 80 dolar var. Şimdi yaklaşık 200 $ newegg.com üzerinde olursunuz. Ben gerçekten bir satın aldı. Size yeni bir butthole vermek şey gözyaşı olacaktır O şey. Eğer rağmen yedek nakit yoksa, 8800GT fantastik bir satın alma olacak. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Neden o zaman 4850 ucuz ve daha iyi yapardın? Ya da bir GTX demek +?
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben aslında, evet. Bir GTX +. Bu küçük detay eklemek için unuttuysanız gerekir ... |
|
| |||
| |||
| Bence orada daha iyi kartları var olduğunu duydum. Ben 8800GT veya düzelen bir arıyorum. Ben sadece bir AGP Ati9600 bir ECIE16 8600GT ve iyileştirme didn't get geçiş aslında i i performans kaybetmiş hissediyorum hayal kırıklığı oldu. Hatta eğer FPS artış da ekstra yük kaldırmayı görmek için ikinci monitör kapalı aldım. Ama olmadı. |
|
| |||
| |||
| FPS in kaybı şeylerin bir numaraya bağlı olabilir. İlk olarak, bir PCI-E 16x kullanıyor olabilir, ancak yalnızca 8x bazı anakart üreticileri kendi kartlarına yapmak yolu dolayı çalışıyor olabilir. Daha önce, ya da hatta bu 8600gt var ve zaten kötü kişilik ek olarak hatalı olduğunu olabilir, bu oyun daha yüksek detay ayarları kullanıyorsanız Ayrıca bu virüs var olabilir. ATI X1950 yanlısı gibi bile bazı eski AGP kartları, modeller bazı 84, 85, ve 8600 gibi erken GeForce 8 serisinin performans olabilir. Bu nedenle ayrıca, yeni PCI-E kartı karşılaştırıldığında kullanarak olan AGP kartı bağlıdır. Önce bazı kart için temel kriterleri kontrol için bir ekran kartı satın almak her zaman iyi bir fikirdir. Ne zaman benim alışveriş yapmak, I, ve belli bir kart bir grafik yoğun oyun içinde neler yapabileceğini bir göz önce bunu satın bakmak insan kartı hakkında ne söylediler. Bu size performans kaybettik Mayıs düşünüyorsanız, size seçeneklerine iyi baktım değil var ve henüz PCI-E 16x veya PCI-E 2,0 yeterli bir şans ve verilen değil. Sana hoş nasıl 8800GT, veya daha iyi kartları ile yapılacaktır sürpriz olacak düşünüyorum. Yani siz herhangi bir Benim yukarıda FPS katiller de acı olduğunuzda, size 8600 üzerinde büyük bir iyileşme göreceksiniz. |