менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Чи не вразив мій "Upgrade"

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2008, 20:12
Член групи

Default Чи не вразив мій "Upgrade"

Таким я недавно модернізували кілька компонентів на моєму робочому столі. Я встановив нову відеокарту, і МБ оперативної пам'яті.
Вік: 2 (2x1GB) DDR палички ... Нове: 2BG (2x1GB) DDR2 667
Вік: 8xAGP ATI 9600 Pro ... Нові: PCI Express x16 Nvidia 8600GT
І MB щоб підтримувати установку на новому обладнанні.

Я знаю, що це не ідеально для роботи з двома моніторами від однієї картки, але мій старий створено не було втрат кадрів в секунду і час завантаження для ігор, як World Of Warcraft.

Тому в мене кілька запитань про те, щоб вона краще:
Чи повинен я отримати МБ, яка SLI Ready?
Є SLI необхідно ефективно працювати з двома моніторами?
Чи можу я просто купити MB PCIE16 з двома слотами та подвійного картку?
Або я просто кинути все і повернутися до старої установки?

Будь-які пропозиції вітаються. Я більш ніж готовий пост більше інформації специфікації Якщо вам потрібна їхня допомога.
Old 7 вересня 2008, 01:50
Донор групи

Ні, ви повинні зробити ваше дослідження в першу чергу. 8600GT ніколи не було гарної карти, якщо у вас є тільки $ 50 для запасних.

Забудьте SLI, повернути 8600GT і отримати 8800GT (~ $ 100) або 4850 (~ $ 175).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 7 вересня 2008, 06:32
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Забудьте SLI, повернути 8600GT і отримати 8800GT (~ $ 100) або 4850 (~ $ 175).
Повністю згоден.

Ви не згадати, що процесор у вас є?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 7 вересня 2008, 11:16
Член групи

ОК, я буду дивитися в іншу картку.

Я використовую Intel Core 2 Duo 6400 2.13GHz
Old 7 вересня 2008, 16:53
Член групи

Як ви думаєте, просто перейти на 8800, що буде набагато більше вдосконалення і вирішити всі проблеми?
Old 7 вересня 2008, 21:16
Донор групи

Ви повинні подивитися на деякі з критеріїв, мій друг. Це буде величезна поліпшення. 8800GT в даний час є стандартною карти, необхідні для будь-якої гри в ці дні. Він може бути запущений кілька досить інтенсивні ігри, як Call Of Duty 4 тощо.

8600 старіє дуже швидко. Незабаром вона буде повністю припинено за ставкою вони насосних нові карти в. Якщо у Вас є додаткові 80 баксів на запасний, тільки з усіх сил і отримати 9800GTX. Вони близько $ 200 на newegg.com зараз. Я тільки що купив на самом деле. Ця річ вирву все, що ви дати їй нове Butthole.

Якщо у вас немає зайвих грошей, хоча, 8800GT буде фантастичні покупки.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 8 вересня 2008, 00:29
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав link590o View Post
Якщо у Вас є додаткові 80 баксів на запасний, тільки з усіх сил і отримати 9800GTX.
Навіщо вам це робити, коли 4850 дешевше і краще? Або ви маєте на увазі GTX +?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 8 вересня 2008, 06:54
Донор групи

Я, дійсно, так. GTX +. Я б не забув додати, що трохи детальніше ...
Old 8 вересня 2008, 09:53
Член групи

Я чув, що є кращого карт там. Я шукаю в отриманні 8800GT або краще. Я просто розчарування, що перехід від Ati9600 AGP для ECIE16 8600GT і не отримаєте поліпшення, на самом деле я відчуваю, що втратила ефективність.

Я навіть зняли мого друга монітора, щоб побачити, якщо видалення додаткового навантаження будуть підвищувати свій FPS. Але цього немає.
Old 8 вересня 2008, 13:35
Донор групи

Збитків в FPS можна пояснити цілою низкою речей. З одного боку, можливо, ви використовуєте PCI-E 16x, але вона може бути запущена тільки на 8x у зв'язку з тим, як деякі виробники материнських плат роблять їх порад. Це може бути також, що у вас є віруси, ви використовуєте більш високі значення докладну інформацію про ваших ігор, ніж були раніше, або навіть може бути, що ви отримали 8600GT був помилковий на додаток до вже страшно зростання.

Навіть деякі старі карти AGP, таких, як ATI X1950 Pro, можуть перевершувати деякі з ранніх серій GeForce 8, як 84, 85 і 8600 моделей. Так воно і залежить від карт AGP ви використовували в порівнянні з новою PCI-E Card.

Це завжди гарна ідея, перш ніж купити відеокарту, щоб перевірити деякі з основних критеріїв для карти. Всякий раз, коли я роблю покупки, я дивитися на те, що певні карти можна робити з графічно інтенсивні ігри, і те, що люди говорять про картку до Я дивлюся в його купівлі.

Поки ви відчуваєте, що вам, можливо, втратили ефективність, я думаю, ви ще не дивилися на вашу сторінку досить добре, і ви не дали PCI-E 16x і PCI-E 2.0 достатньо шансів ще. Я думаю, ви будете приємно здивовані тим, як 8800GT, або будь-яка з кращих карток буде виконувати.

Так, якщо ви страждаєте від будь-якого з моїх вищезазначених вбивці FPS, ви побачите велике поліпшення в порівнянні з 8600.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.