![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така Първо аз съм назад, след като месец, че са away.And искам / съм мислене на разстояние Getting тази графична карта. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Да знам, че може да получи, както и нов mobo т.н., но тъй като аз съм на много нисък бюджет съм Първи изсъхват, че един или това: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Моят въпрос е ще се нуждаят от повече от 200W на работа? / Колко вата се нуждаят, както и да имат само 200-260W PSU и не искам да upgrade.Yes Знам, че звучи като селянин LOL искал наистина лоша, но Истината е, аз съм ![]() Така че от помощ apprecaited и моля те не казвай "получи нов mobo. Наздравици Карл
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Току-що беше погледнете някои прегледи. И GeForce 6200 (включително и на останалата част от системата) изразходва около 100W при бездейства и около 160W при пълно натоварване. Все пак не мога да открия никакви резултати за GeForce FX5200, но аз ще предположи, че е доста сходен. Така че бих казал, че трябва да се оправи с 200W единица.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP мъдър Бих получите ATI x1650 Pro. Същата цена.
| |||
| |||
| Ей Дейв Откъде ти видя, че за една и съща цена? Както вече "съм виждал 512 x1650 Но тя е £ 42,30 и аз" г Нямам представа колко мощност то "LL използвате и колко W PSU I" г нужда, тя е най-малко за компютрите е най-PSU, защото аз никога не знам колко да използвате / need.And мислих само кажеш получавам PS2 и cheappish графична карта, която "ще играят игри в достатъчно добра графика с никаква или почти всяко закъснение. Благодарение thingie 2 I "LL probs просто се, че one.Cheap и весело
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |