![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok tak první vypnutí i `m zpět po měsících, jako je away.And Chci / jsem přemýšlel jak se z této grafické karty. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Ano, vím, že by mohl i získat nové mobo atd., ale protože jsem na opravdu nízký rozpočet jsem dostat vadnout, že jeden nebo tohle: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Moje otázka je, že by potřeba více než 200W do práce? / Kolik wattů je třeba udělat, jak jsem mít pouze 200-260W PSU a don `t chtějí upgrade.Yes vím, že se zvuk jako venkovan lol, jako jsou opravdu špatné, ale Pravda je i am ![]() Tak nějak pomoct apprecaited a prosím don `t říkají získat nové mobo. Na zdraví Carl
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem prostě musel podívat na nějaké recenze. A Geforce 6200 (včetně zbytku systému) spotřebuje asi 100W při volnoběhu a kolem 160W při plném zatížení. Nicméně nemohu najít žádné výsledky pro Geforce FX5200, ale budu předpokládat, že je dosti podobný. Takže bych řekl, měli byste být pokuta se 200W jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP moudrý bych dostat ATi x1650 Pro. Stejnou cenu.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, kde jste mě vidět, že jednou za stejnou cenu? Jak jsem viděl i "na 512 x1650 Ale je to £ 42.30 a i` d nemají ponětí, jak daleko je příkon `ll používat a kolik W PSU i` d potřeba, je to nejhorší bit o počítačích je PSU, protože jsem nikdy vědět, jak moc k použití / need.And Jenom jsem přemýšlel bout získání PS2 a cheappish grafickou kartu, že `ll hrát hry v dostatečně dobré grafiky s žádnou nebo téměř žádná prodleva. Díky thingie 2 I `ll probs právě tu one.Cheap a veselá
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NVIDIA GeForce FX5500 256megabajt PCI Ovladače | RCI | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. června 2009 01:13 |
| Jak mohu přetaktování mého NVIDIA GeForce 8400 GS 256megabajt PCI-E grafické karty? | Jozue | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. listopadu 2008 08:54 |
| Geforce 6200 Výpadek problémy | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. května 2008 01:57 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 října 2007 02:09 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256megabajt AGP | Technophobe | Obecné Hardware Chat | 16 | 1. Březen 2007 16:51 |
| Thread Nástroje | |
| |