![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, ώστε πρώτα off i `m back μετά όπως μηνών από την away.And θέλω / σκέφτομαι off γίνεται αυτή η κάρτα γραφικών. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Ναι ξέρω, αλλά μπορεί να λάβετε νέα mobo κλπ, αλλά δεδομένου ότι είμαι σε έναν πραγματικά χαμηλό προϋπολογισμό έχω αρχίσει μαραίνω ότι ένας ή αυτή: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Η ερώτησή μου είναι, θα χρειάζονται περισσότερα από 200W στη δουλειά; / πόσα βατ κάνει που χρειάζονται, καθώς έχω μόνο ένα 200-260W PSU και don `t θέλουν να upgrade.Yes Ξέρω ότι ακούγεται σαν ένας χωρικός lol όπως πραγματικά κακή, αλλά τα αλήθεια είναι ότι είμαι ![]() Έτσι, οποιαδήποτε βοήθεια και παρακαλούμε apprecaited don `t get πω ένα νέο mobo. Εις υγεία Carl
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόλις είχε μια ματιά σε κάποια σχόλια. Και το Geforce 6200 (συμπεριλαμβανομένων και το υπόλοιπο σύστημα) καταναλώνει περίπου 100W σε κατάσταση αδράνειας και περίπου 160W σε πλήρες φορτίο. Ωστόσο δεν μπορώ να βρω αποτελέσματα για το Geforce FX5200, αλλά θα ήθελα να υποθέσουμε ότι είναι αρκετά παρόμοια. Συνεπώς, θα πρέπει να σας πω πρόστιμο με 200W μονάδα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP σοφή Είχα πάρετε την ATI x1650 Pro. Ίδια τιμή.
| |||
| |||
| Hey Dave όπου είχε ήδη διαπιστώσει ότι ένα για ίδια τιμή; Όπως i `είδα το 512 x1650 Αλλά it` s £ 42,30 και θ `δ δεν έχουν ιδέα πόσο αυτό ισχύς` ll χρήση και πόσο PSU W i `δ ανάγκη, it` s η χειρότερη λίγο για τους υπολογιστές είναι το PSU, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πόσο με τη χρήση / need.And Σκεφτόμουν Bout πάρουμε PS2 και μια κάρτα γραφικών που cheappish `ll παίζουν παιχνίδια σε αρκετά καλή με τα γραφικά δεν υστέρηση ή σχεδόν καθόλου. Χάρη thingie 2 I `ll probs ότι μόλις πάρετε one.Cheap και χαρούμενος
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Οδηγοί | RCI | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Ιουν 2009 01:13 |
| Πώς μπορώ να overclock μου NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E κάρτα βίντεο; | Joshua | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 25 Νοε 2008 08:54 |
| Geforce 6200 μπλακάουτ προβλήματα | cammochris | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 5η Μαΐου 2008 01:57 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 26 Οκτ 2007 02:09 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256MB AGP | Technophobe | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 1η Μαρ 2007 16:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |