![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tako prvi off i `m back poput mjeseci nakon što se away.And želim / ja razmišljam isključiti uzimajući ovaj grafičke kartice. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Da Znam da možda i dobiti novu mobo itd, ali pošto sam na stvarno niskim proračunom sam uzimajući sušiti da jedna ili ovo: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Moje pitanje je da im je potrebno više od 200W na posao? / Vati koliko im je potrebno učiniti, kao što sam imati samo 200-260W PSU i don `t ištanje to upgrade.Yes Znam da zvuk poput seljačke lol kao siromašan, ali stvarno Istina je ja sam ![]() Tako je bilo koji pomoć ugoditi apprecaited i don `t say dobili novi mobo. Živjeli Carl
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive 'pravedan je imala pogled na neke preglede. A Geforce 6200 (uključujući i ostatak sustava) troši oko 100W u praznom hodu, a oko 160W pri punoj opterećenja. Ipak JA licemjerje 'nađi prema bilo koji rezultata za Geforce FX5200, ali bih pretpostaviti je prilično slična. Pa rekao bih trebali biti u redu sa 200W jedinici.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP mudri bih dobiti ATI x1650 Pro. Istoj cijeni najma.
| |||
| |||
| Hej, gdje Dave učinio ya vidjeti da je za istu cijenu? Kao što sam ve `vidio 512 x1650 Ali` e £ 42,30 d `i ja nemam pojma koliko je potrošnja u vatima` ll koristiti i koliko W PSU I `d potrebu, on` e najgore o bitnim računalima je PSU, jer ja nikad ne znam koliko da koristi / need.And sam bio samo razmišljam spopadanje uzimajući PS2 i cheappish grafičkom karticom koja `ll igramo u dobroj dovoljno grafika bez ili gotovo ni lag. Hvala thingie 2 i `ll probs samo da one.Cheap i vesela
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |