![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok így először le i `m back hónap után, mint hogy away.And akarok / vagyok gondolkodás ki kapok e grafikus kártya. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Igen tudom, hogy akár azt is kap új mobo stb, de mivel én egy nagyon kis költségvetésből Én kapok elhervad, hogy egy vagy ez: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 A kérdésem az lenne, hogy milyen több, mint 200W dolgozni? / Hány watt nem szükséges, mivel csak a 200-260W tápegység és a Don `t szeretne upgrade.Yes tudom, megbízható, mint egy paraszt lol, mint a valóban szegény, de a igazság, hogy én vagyok ![]() Szóval minden segítséget apprecaited, és kérjük, don `t mondjuk egy új mobo. Egészségére Carl
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most volt egy pillantást néhány kritika. És a GeForce 6200 (beleértve a többi rendszer) fogyasztása kb 100W üresjáratban, és mintegy 160W teljes terhelés. Azonban nem találok olyan eredményeket a GeForce FX5200, de azt feltételezi, hogy meglehetősen hasonlóak. Szóval azt mondod, hogy kell egy finom 200W egységet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP bölcs I'd get az ATI x1650 Pro. Ugyanazt az árat.
| |||
| |||
| Szia Dave, ha nem igen látom, hogy egy a ugyanolyan áron? "Amint azt már láttam a 512 x1650 De` s £ 42.30 és én "D fogalmam sincs, mennyi wattértékek it` ll használata és mennyi W PSU I `d van szükség, s ez a legrosszabb darab körülbelül számítógépek a PSU, mert én nem tudom, hogy mennyire használható / need.And Csak gondolkodtam bout kapok egy PS2 és a grafikus kártya cheappish, hogy "LL játszani az elég jó grafika nem vagy alig mutatkozik. Köszönet dolog 2 i `ll probs csak hogy one.Cheap és vidám
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. június 2009 01:13 |
| Hogyan tudok én overclock NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E videokártya? | Joshua | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 25. november 2008 08:54 |
| Geforce 6200 blackout problémák | cammochris | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 5. május 2008 01:57 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 26. október 2007 02:09 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256MB agp | Technophobe | Általános fémáru Chat | 16 | 1. március 2007 16:51 |
| Téma eszközök | |
| |