![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad pirmoji off I `m atgal po panašaus mėnesius nuo away.And noriu / turiu omenyje ne gauti šią grafikos plokštę. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Taip, aš žinau, aš taip pat gauti naujus MOBO ir tt, bet kadangi aš esu labai mažas biudžetas gaunu glebti, kad vienas ar ši: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Mano klausimas būtų jie turi daugiau nei 200W dirbti? / Kiek vatų ar jos reikia, nes aš tik 200-260W PSU don `t wanna upgrade.Yes Žinau, skamba valstiečių lol kaip tikrai prastas, bet Tiesa, aš esu ![]() Taigi bet padėti apprecaited ir prašome don `t say gauti naują MOBO. Į sveikatą Carl
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ką tik buvo kada nors Apžvalgos atrodyti. Ir GeForce 6200 (įskaitant sistemos poilsio) sunaudoja apie 100W tuščiąja eiga, ir apie 160W visu krovinius. Tačiau aš negaliu rasti jokių GeForce FX5200 rezultatus, tačiau norėčiau manyti, ji yra gana panašūs. Taigi, sakyčiau, jums reikia bauda su 200W vienetas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP išmintingą Norėčiau gauti ATi x1650 Pro. Pačią kainą.
| |||
| |||
| Hey Dave Kur ya matyti, kad vienas už tą pačią kainą? As I `ve seen 512 x1650 Bet It` s £ 42,30 ir i `d neįsivaizduoju, kiek vatų It` ll naudoti ir kiek W PSU I `d reikia, It` s blogiausio tiek apie kompiuterių PSU nes aš niekada nežinote, kiek naudojimo / need.And aš tiesiog galvoju bijau gauti PS2 ir cheappish graphics card that `ll žaisti žaidimus pakankamai gera grafika nėra arba beveik nėra tarpas. Ačiū thingie 2 I `ll probs tik gauti, kad one.Cheap ir linksmas
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 birželis 2009 01:13 |
| Kaip aš galiu overclock Mano NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E vaizdo plokštę? | Jėzus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 25, 2008 08:54 |
| GeForce 6200 užtemdymas problemos | cammochris | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 5 gegužė 2008 01:57 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitoriai | 15 | 26 spalis 2007 02:09 |
| Inno3d Geforce 7600GS 256MB AGP | Technophobe | General Hardware Chat | 16 | 1 kovas 2007 16:51 |
| Temos įrankiai | |
| |