![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok więc najpierw wyłączyć I `m back po jak miesięcy od away.And chcę / am getting off myślenia tej karty graficznej. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Tak Wiem, że może także otrzymać nowe Mobo itp., ale ponieważ ja jestem na naprawdę niskim budżecie i am getting zwiędnąć, że jedna lub tego: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Moje pytanie jest to potrzebne bardziej niż 200W do pracy? / Wat ile one potrzebują, jak i tylko w 200-260W PSU i don `t wanna upgrade.Yes Wiem dźwięku jak chłop lol jak naprawdę biednych, ale Prawda jest i am ![]() Więc pomocy apprecaited i proszę powiedzieć, don `t get nową Mobo. Wiwaty Carl
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've just miał się kilku recenzji. I Geforce 6200 (wraz z resztą systemu) zużywa około 100W w idle, a około 160W przy pełnym załadunku. Jednak nie mogę znaleźć żadnych wyników dla GeForce FX5200, ale założenie jest dość podobne. Więc chciałbym powiedzieć, należy być dobrze z 200W jednostki.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP mądry I'd get ATI x1650 Pro. Tę samą cenę.
| |||
| |||
| Hey ya Dave gdzie nie zauważyć, że jeden za tę samą cenę? W I `ve widział 512 x1650 Ale` s £ 42.30 i I `d nie ma pojęcia jak wiele mocy` ll go używać i ile W PSU I `d potrzeba, to` s najgorszym bitowych o komputerach jest PSU, ponieważ nigdy nie wiesz jak wiele do wykorzystania / need.And I was just myślenia bout dostaję PS2 oraz karty graficznej cheappish że `ll gier w wystarczająco dobre lub grafiki bez żadnych lag. Dzięki thingie 2 i `ll probs prostu, że one.Cheap i wesoły
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |