![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok deci primul off i `am întors după luni de ca fiind away.And Vreau / AM gândire off obtinerea acestui placă grafică. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Da stiu, dar ar putea lua noi mobo, etc, dar din moment ce sunt cu adevarat pe un buget redus Sunt obtinerea veşteji că unul sau pe asta: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Întrebarea mea este că ar fi nevoie de mai mult de 200W la locul de muncă? / Câte Watts face de care au nevoie, ca am doar un 200-260W si PSU Nu vreau să upgrade.Yes Stiu ca suna ca un ţăran lol place foarte săraci, dar adevarul este ca eu sunt ![]() Deci, orice ajutor apprecaited şi te rog, nu `ti spun un nou mobo. Noroc Carl
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut doar o privire la unele comentarii. Si GeForce 6200 (inclusiv restul sistemului) consuma aproximativ 100W la mers în gol, şi în jur de 160W la încarcă complet. Cu toate acestea nu pot găsi nici un rezultat pentru GeForce FX5200, dar mi-ar asuma aceasta este destul de similar. Deci, aş spune că ar trebui să fie bine, cu o unitate de 200W.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP înţelept Aş primi ATI x1650 Pro. Acelaşi preţ.
| |||
| |||
| Hei Dave în cazul în care nu-i asa vezi că unul pentru acelaşi preţ? Ca i `am vazut de 512 x1650 Dar` s £ 42.30 şi i d `nu au nici o idee cât de mult wattage-l` ll utilizare şi cât de mult W PSU d `i nevoie, ca e cel mai rău pic despre computere este PSU, pentru că niciodată n-am şti cât de mult pentru a utiliza / need.And Tocmai ma gandeam prindere obţinerea unei PS2 şi o placă grafică cheappish că `ll juca în destul de bun cu grafica sa, cu greu sau nu orice lag. Multumesc thingie 2 I `ll probs doar că te one.Cheap şi veselă
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |