![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tak prvé vypnutie i `m späť po mesiacoch, ako je away.And Chcem / som premýšľal ako sa z tejto grafickej karty. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Áno, viem, že by mohol aj získať nové Mobo atď, ale pretože som na naozaj nízky rozpočet jsem dostať vadnout, že jeden alebo tohle: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Moja otázka je, že by potreba viac ako 200W do práce? / Koľko wattov je potrebné urobiť, ako som mať len 200-260W PSU a don `t chcú upgrade.Yes viem, že sa zvuk ako venkovan lol, ako sú naozaj zlé, ale Pravda je i am ![]() Tak nějak pomoct apprecaited a prosím don `t hovoria získať nové Mobo. Na zdravie Carl
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som jednoducho musel pozrieť na nejaké recenzie. A Geforce 6200 (vrátane zvyšku systému) spotrebuje asi 100W pri voľnobehu a okolo 160W pri plnom zaťažení. Avšak nemôžem nájsť žiadne výsledky pre Geforce FX5200, ale budem predpokladať, že je dosť podobný. Takže bych řekl, mali by ste byť pokuta sa 200W jednotky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP moudrý bych dostat ATI X1650 Pro. Rovnakú cenu.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, kde ste ma vidieť, že raz za rovnakú cenu? Ako som videl aj "na 512 x1650 Ale je to £ 42.30 a i` d nemajú potuchy, ako ďaleko je príkon `ll používať a koľko W PSU i` d potreba, je to najhoršie bit o počítačoch je PSU, pretože som nikdy vedieť, ako moc na použitie / need.And Jenom jsem přemýšlel bout získanie PS2 a cheappish grafickú kartu, že `ll hrať hry v dostatočne dobrej grafiky s žiadnu alebo takmer žiadna prodleva. Vďaka thingie 2 I `ll probs práve tu one.Cheap a veselá
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NVIDIA GeForce FX5500 256megabajt PCI Ovládače | RCI | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. júna 2009 01:13 |
| Ako môžem přetaktování môjho NVIDIA GeForce 8400 GS 256megabajt PCI-E grafické karty? | Jozue | Graphics Cards & Monitory | 1 | 25. novembra 2008 08:54 |
| Geforce 6200 Výpadok problémy | cammochris | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. mája 2008 01:57 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 októbra 2007 02:09 |
| Inno3D GeForce 7600GS 256megabajt AGP | Technophobe | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 1. Marec 2007 16:51 |
| Thread Tools | |
| |