![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок тако први офф и `м бацк попут месеца након ауаы.Анд се желим / ја размишљам искључити узимајући овај графичке картице. хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/с...тмл?НОВ-ГФ6225# Да Знам да можда и добити нову мобо итд, али пошто сам на стварно ниским буџетом сам узимајући сушите да једна или ово: хттп://ууу.новатецх.цо.ук/новатецх/с...тмл?НОВ-ФКС2128 Моје питање је да им је потребно више од 200У на посао? / Вати колико им је потребно учинити, као што сам да има само 200-260У псу и дон `т оскудица за упграде.Ыес Знам да звук сличан сељачка лол као сиромашан, али стварно истина је ја сам ![]() Тако је било који помоћ угодити аппрецаитед и дон `т саы добили нови мобо. Живели Царл
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве 'праведан је имала поглед на неке прегледе. А ГеФорце 6200 (укључујући и остатак система) троши око 100У у празном ходу, а око 160У при пуној оптерећења. Ипак ЈА лицемјерје 'наћи било који резултата за ГеФорце ФКС5200, али бих претпоставити је прилично слична. Па рекао бих требало да буде у реду са 200У јединици.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АГП мудри бих добити АТИ кс1650 Про. Истој цени најма.
| |||
| |||
| Хеј, где Даве учинио ыа видети да је за исту цену? Као што сам ве `видио 512 кс1650 Али` е £ 42.30 д `и ја немам појма колико је потрошња у ватима` лл користите и колико У псу И `д потребу, он` е најгоре о битним рачунарима је псу, јер ја никад не знам колико да користи / неед.Анд сам био само размишљам спопадање узимајући ПС2 и цхеапписх графичком картицом која `лл играмо у доброј довољно графика без или готово ни лаг. Хвала тхингие 2 и `лл пробс само да оне.Цхеап и весела
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА ГеФорце ФКС5500 256МБ ПЦИ дривер | РЦИ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7. јуна 2009 01:13 |
| Како да оверцлоцк мог НВИДИА ГеФорце 8400 ГС 256МБ ПЦИ-Е графичку картицу? | Јошуа | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 25 новембар 2008 08:54 |
| ГеФорце 6200 тиссине проблеми | цаммоцхрис | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 5 мај 2008 01:57 |
| НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ | Уутз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 26 октобар 2007 02:09 |
| Инно3д ГеФорце 7600гс 256МБ АГП | Тецхнопхобе | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 1 март 2007 16:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |