![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam ben kapalı ilk `geri sonra olmak away.And i ay gibi istiyorum m / Bu grafik kartı almak kapalı düşünme duyuyorum. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Evet ben de mobo vs yeni görebilir, ama bu yana bir çok düşük bütçe i pm alıyorum solmak Bir veya bu: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Sorum çalışır fazla 200W gerekir mi? / Kaç watt olarak sadece upgrade.Yes i istediğiniz bir 200-260W PSU ve `yok sanaldoku, ihtiyacım var, ama fakir bir köylü lol gibi ses bildiğiniz gerçeği I am ![]() Yani herhangi bir yardım apprecaited ve yok lütfen `ın yeni mobo almak söylüyorlar. Peynir Carl
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece bazı değerlendirmeleri göz aldık. Ve GeForce 6200 (sistem geri kalanını da dahil olmak üzere) boş at ve çevresinde 160W tam yük hakkında 100W tüketir. Ancak ben GeForce FX5200 için herhangi bir sonuç bulamazsa, ama oldukça benzer güçleriyle. Ben size iyi bir 200W birimi olmak gerektiğini söyleyebilirim.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP Ben ATI x1650 Pro almak akıllıca olur. Aynı fiyat.
| |||
| |||
| Hey Dave, burada seni gördün mü bir aynı fiyata? I `ve bu 512 x1650 görüldü Fakat` £ 42.30 ve i ler `ne kadar ve` LL kullanmak vat miktarı ne kadar W PSU i `D gerekiyorsa, bunu` bilgisayarlar hakkında kötü biraz var hiç bir fikrim yok d PSU, bir çünkü nasıl kullanmak çok / need.And Sadece düşünüyordum biliyor hiç alemi ve cheappish grafik kartı bir PS2 elde hiçbir veya hemen hemen herhangi bir gecikme ile iyi yeterli grafiklerinde `çevrimiçi oyunlar. Teşekkürler thingie 2 i `LL probs sadece one.Cheap ve neşeli almak
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
![]() |
|
| Bookmarks |