![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, перший Off I `M тому після, як місяців з моменту away.And я хочу / маю на увазі отримання від цієї відеокарти. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-GF6225# Та я знаю, може також отримати нові плат і т.д., але так як я перебуваю тут за справді низькими бюджетом I AM Початок в'януть, що один або це: http://www.novatech.co.uk/novatech/s...tml?NOV-FX2128 Моє питання полягає в необхідності вони будуть більш 200W до роботи? / Скільки ват їм потрібно, як я тільки 200-260W блок живлення і не хочу, щоб upgrade.Yes я знаю, звучить як селянські LOL як бідні, але насправді Істина Я ![]() Тому будь-яка допомога apprecaited і, будь ласка, Don `T говорити отримати нові плат. Ура Карл
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки що було поглянути на деякі відгуки. А GeForce 6200 (у тому числі всі інші компоненти) споживає близько 100W на холостому ходу, і близько 160W на повному навантаженні. Проте я не можу знайти ніяких результатів на GeForce FX5200, але я б припустити, що це досить схожі. Тому я хотів би сказати вам повинно бути добре з 200W блоку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AGP мудрим я отримати ATI X1650 Pro. Той же ціні.
| |||
| |||
| Ей Дейв звідки я бачу, що одна за ту ж ціну? Як Я бачив 512 x1650 Але IT `S £ 42.30 і я` D поняття не маю, скільки потужність It `LL використовувати і скільки Вт БП I` D необхідності, IT `S гірших трохи про комп'ютери ПГУ, тому що я ніколи не знаю, скільки на використання / need.And Я думав бій Початок PS2 та cheappish відеокарти, що `LL гри гри в досить гарною графікою без або майже не відставати. Завдяки штучки 2 I `LL Probs просто отримати що one.Cheap і веселий
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Драйвери | RCI | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 червня 2009 01:13 |
| Як я можу розігнати мою NVIDIA GeForce 8400 GS 256MB PCI-E відеокарта? | Джошуа | Графічні карти & Монітори | 1 | 25 листопада 2008 08:54 |
| Geforce 6200 Blackout проблем | cammochris | Графічні карти & Монітори | 4 | 5 травня 2008 01:57 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Inno3D GeForce 7600GS 256MB AGP | Технофобами | Генеральний обладнання чат | 16 | 1 березня 2007 16:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |