![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i ntune stáhli a když zkusím spustit montir to havaruje jsem se pokusil znovu-instalaci má kdokoli jiný měl tento problém?
| |||
| |||
| někdo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někdo přijde spolu nakonec. Zkoušeli jste Googling to? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řešení: nepoužívejte nTune. Je to na hovno.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Co můžu použít i jen chcete vidět temp og mé grafické karty |
|
| |||
| |||
| Zkuste GPU-Z. Je to docela vzrušující.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Nebo použijte Speedfan. zjistí, že teplota. z GPU také. |
|
| |||
| |||
| Speedfan je notoricky nespolehlivé, má tendenci dávat mi +10-20 C, když jsem ji běžet. Rivatuner to příliš dobré, pokud chcete, aby se teplota v systémové liště thingy blízkosti hodiny.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |