![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i τηλεφορτωθούν ntune και όταν προσπαθώ εκτελέσετε το montir η λειτουργία διακοπεί έχω δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση έχει κάποιος άλλος είχε αυτό το πρόβλημα;
| |||
| |||
| κανέναν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάποιος θα έρθει τελικά. Έχετε δοκιμάσει Googling 'αυτό; http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λύση: δεν χρησιμοποιούν nTune. Είναι χάλια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που θέλω μόνο για να δείτε τη θερμοκρασία og μου κάρτα γραφικών |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε GPU-Z. Είναι αρκετά εκπληκτικό.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ή, χρησιμοποιήστε Speedfan. ανιχνεύει τη θερμοκρασία. της GPU επίσης. |
|
| |||
| |||
| Speedfan, ως γνωστό, αναξιόπιστα, τείνει να μου δώσει 10-20 C όταν εκτελέσετε. Rivatuner πολύ καλό, αν θέλετε η θερμοκρασία του συστήματος thingy μπαρ κοντά στο ρολόι.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| Παρακολούθηση ανάβει και μπότες μέχρι τον υπολογιστή, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα | mida | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 9 Ιουν 2009 15:05 |
| Εγκατεστημένοι νέο PSU, τώρα παρακολουθεί δεν λειτουργεί; | Τρις | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 18 Φεβ 2008 11:57 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Monitor - Ενδιαφέρον για να αγοράσει μια μεγάλη οθόνη παρακολουθούν ... | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 26η Σεπ 2006 10:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |