![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi ntune ja preuzimanje datoteka i našto ja pokušati trčanje montir on crashes Pokušao sam ponovno instaliranje je bilo tko drukčije je ovaj problem?
|
|||
|
|||
|
bilo tko?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Netko će se zajedno s vremenom.
Jeste li pokušao Googling it? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Rješenje: ne koristite nTune. To je sranje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Što mogu koristiti samo želim da vidiš moje temp i grafičke kartice
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokušajte GPU-Z. To je prilično iznenađujuće.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Ili, koristite Speedfan. ga prepozna temp. od GPU također.
|
|
|
|||
|
|||
|
Speedfan je notoriously nepouzdani, tendira da mi daju 10-20 C, kada sam ga pokrenite. Rivatuner je dobro previše ako želite temp u sistemu thingy bar kod sat.
|