![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי אני הורדתי את ntune וכאשר אני מנסה להריץ את אותו קורס montir ניסיתי להתקין מחדש יש עוד מישהו היה את הבעיה?
| |||
| |||
| מישהו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מישהו יבוא בסופו של דבר יחד. האם ניסית Googling זה? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתרון: אל תשתמש nTune. זה מבאס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| מה אני יכול להשתמש אני רק רוצה לראות את טמפ גול עצמי את כרטיס המסך |
|
| |||
| |||
| נסה GPU-Z. זה די מדהים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| לחלופין, השתמש Speedfan. זה מזהה את זמני. גם של GPU. |
|
| |||
| |||
| Speedfan היא notoriously אכזב, נוטה לתת לי +10-20 C כאשר אני מפעיל את זה. Rivatuner טוב גם אם אתה רוצה את זמני במערכת thingy בר ליד השעון.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |