![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi I downloaded nTune ir kai bandau paleisti montir jis sugenda i bandėte naujo įdiegti Has anyone else turėjo šią problemą?
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kažkas ateis kartu ilgainiui. Have you tried to "Google" paiešką? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprendimas: nenaudokite nTune. It sucks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ką aš galiu naudoti I just wanna see Temp og Mano video |
|
| |||
| |||
| Gauta GPU-Z. It's pretty amazing.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Arba naudokite Speedfan. aptinka temp. nuo GPU taip pat. |
|
| |||
| |||
| Speedfan Gerai žinoma, nepatikimas, paprastai duoti man 10-20 C, kai aš jį paleisti. Rivatuner gera pernelyg jei norite sistemoje baras thingy šalia laikrodžio temp.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |