![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hi i ntune descărcat şi când încerc rula montir se avariază Am încercat re-a instala oricine altcineva a avut aceasta problema?
|
|||
|
|||
|
cineva?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cineva va veni împreună în cele din urmă.
Aţi încercat Googling-o? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Soluţie: nu folosiţi nTune. E naspa.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce pot folosi Vreau doar pentru a vedea temp og-mi placă grafică
|
|
|
|||
|
|||
|
Încercaţi GPU-Z. Este destul de uimitor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Sau, folosiţi Speedfan. detectează de temp. de asemenea, GPU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Speedfan este în mod notoriu nesigure, tinde să-mi dea 10-20 C, atunci când am să îl rulaţi. Rivatuner prea bine dacă doriţi ca temp în sistem bar veche pe langa ceas.
|