![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi i ntune prevzali a když zkusím spustiť montir to havaruje som sa pokúsil znovu-inštalácii má ktokoľvek iný mal tento problém?
| |||
| |||
| niekto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekto príde spolu nakoniec. Skúšali ste Googling to? http://www.google.co.uk/search?q=ntu...ient=firefox-a
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Riešenie: nepoužívajte nTune. Je to na hovno.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Čo môžem použiť i len chcete vidieť temp og mojej grafickej karty |
|
| |||
| |||
| Skúste GPU-Z. Je to docela vzrušujúce.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Alebo použite SpeedFan. zistí, že teplota. z GPU tiež. |
|
| |||
| |||
| SpeedFan je notoricky nespoľahlivé, má tendenciu dávať mi +10-20 C, keď som ju plynúť. RivaTuner to príliš dobré, ak chcete, aby sa teplota v systémovej lište thingy blízkosti hodiny.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Inštalované nové PSU, teraz sledovať nefunguje? | Tris | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 18. februára 2008 11:57 |
| Video video ovládač problémy-potom sledovať prestal pracovať! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. januára 2008 20:00 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |