![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| IM търсещи ъпгрейд ми видео карта юнкер си една NVIDIA 5700le 128MB PCI IM гледам за нещо с 256MB или по-добре и аз трябва да бъде AGP нискорисков профил Аз тона на статистика за карта, но аз действително арго водят достоен решение Исках 512MB AGP нисък профил IM, но не могат да намерят нещо подобно всичко е PCI-E и аз съм са, че на борда си тя трябва да бъде AGP 4x/8x IM не претенции върху цената, но аз искам нещо, което осъществява добър |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro идва с ниска категория профил и е AGP и 512.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Погледнах нагоре и двете карти и X1650 казва нискорисков профил, но гледам на снимката на картата, там никакъв начин, че ще се вмести и X1950 doesn't изглежда като него или |
|
| |||
| |||
| най-добрите мога да намеря все още е 256MB AGP нискорисков профил Ive търсили в Google и около един милион пъти |
|
| |||
| |||
| Да не стане твърде окачени върху размера на RAM видео карта има. Неговата не спомена, че въздействието върху качеството на продукта си на ядрото (модел на картата). Какви са размерите на Вашия случай, че може да ни даде представа в какъв размер, които търсите. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff Това е линк към това, което ми е Comp това отнема само ниски карти профил IDK какви размери са но това ще е само годни нещо като nvidia5700le с нисък профил скоба дори и да е ATI карти нисък профил? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 - в желанието си да Ъпгрейд | Тринити | Графика на карти & Монитори | 5 | 22-ри ноември 2009 година 09:03 |
| Надстройка фондова NVidia MX420 видео карта в Dell 8250 | AlanB | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Юни 2009 14:20 |
| NVidia Контролен панел мрази NVidia карта? | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 0 | 25 ноември 2008 01:42 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |