![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im hledět až k aktualizovat má Junker grafické karty jeho nvidia 5700le 128megabajt pci im hledět do něco s 256 MB nebo lepší a já potřebuju, aby byl AGP s nízkým profilem i tun statistik na kartě, ale já opravdu slušné převýšení učinit rozhodnutí, Chtěl jsem s nízkým profilem 512mb agp, ale im nepodařilo nalézt něco takového všechno je PCI-E a já dont mít, že na mém palubě musí to být AGP 4x/8x im ne na vybíravá na ceně, ale já chci něco dobrého, který provádí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro je dodáván s nízkým profilem a konzola je AGP a 512mb
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Podíval jsem se do obou karet a X1650 říká s nízkým profilem, ale při pohledu na obrázek karty Není způsob, jak která by zapadala a X1950 doesnt vypadá, že buď |
|
| |||
| |||
| nejlepší, co jsem si najít ještě je 256megabajt AGP s nízkým profilem ive hledal a google asi milion krát |
|
| |||
| |||
| Nenechte se příliš zavěsil na množství paměti RAM grafická karta má. Its ne paměti, že vliv na kvalitu výrobku, jeho GPU (typ karty). Jaké jsou rozměry vašeho případu, že by nám nápad jakou velikost si prohlížíte. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff toto je odkaz na to, co můj comp je trvá pouze s nízkým profilem karty idk, jaké jsou rozměry ale to bude jen hodí něco jako nvidia5700le s nízkým profilem držák ATI se dokonce low profile karty? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 - Wishing Inovace | Trinity | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22.listopadu 2009 09:03 |
| Upgrade akciové nVidia MX420 grafická karta ve Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 14:20 |
| Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. listopadu 2008 01:42 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Thread Nástroje | |
| |