![]() |
|
| |||
| |||
| im αναζητούν να αναβαθμίσουν Junker κάρτα μου βίντεο ένα nvidia 5700le 128MB pci του im lookin για κάτι με 256MB ή καλύτερα και χρειάζομαι να είναι AGP χαμηλού προφίλ i τόνους stats στην κάρτα αλλά πραγματικά επίκλιση κάνει μια αξιοπρεπή απόφαση Ήθελα ένα 512MB AGP χαμηλό προφίλ αλλά im μπόρεσε να βρει κάτι τέτοιο πάντα είναι PCI-E και i dont έχει ότι επί του σκάφους μου πρέπει να AGP 4x/8x im μην επιλεκτικοί σχετικά με την τιμή αλλά θέλω κάτι που εκτελεί καλή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro έρχεται με ένα χαμηλό προφίλ και η ψαλίδα είναι AGP και 512MB.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Κοίταξα μέχρι δύο κάρτες και τα X1650 λέει χαμηλό προφίλ, αλλά εξετάζουμε την εικόνα της κάρτας theres τρόπο που δεν θα ταίριαζε και το βλέμμα X1950 doesn't αρέσει είτε |
|
| |||
| |||
| το καλύτερο που μπορώ να βρω εξακολουθεί να είναι 256MB AGP χαμηλού προφίλ και ive έψαξε google περίπου ένα εκατομμύριο φορές |
|
| |||
| |||
| Μην πάρετε κρέμασε πάρα πολύ μέχρι το ποσό της μνήμης RAM της κάρτας γραφικών έχει. Δεν του τη μνήμη ότι οι επιπτώσεις στην ποιότητα του προϊόντος της GPU του (το μοντέλο της κάρτας). Ποιες είναι οι διαστάσεις της υπόθεσης σας, που θα μπορούσε να μας δώσει μια ιδέα σε τι είδους μέγεθος κοιτάζετε. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff αυτό είναι μια σύνδεση με αυτό που comp μου είναι χρειάζεται μόνο κάρτες χαμηλού προφίλ idk ποιες είναι οι διαστάσεις αλλά θα ταιριάζει μόνο κάτι σαν nvidia5700le με χαμηλό προφίλ bracket ATI έχει κάνει ακόμη τις κάρτες χαμηλού προφίλ; |