![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im moj potrazi za nadogradnju kartice vlastelin video svojim nvidia 5700le 128MB PCI im obličje za nešto sa 256MB ili bolji i trebam da je to AGP niskoprofilni i tone od statistika na kartici, ali ja stvarno ne mogu napraviti pristojan odluku ja sam htjela 512mb AGP niskog profila, ali im ne može pronaći ništa slično sve je PCI-E pa ja dont imati to na mom brodu to mora biti AGP 4x/8x im ne izbirljiva na cijenu, ali ja želim nešto što dobro obavlja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| x1650 Pro dolazi s niskim profile bracket te je AGP i 512MB.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Pogledao sam gore obje kartice i x1650 kaže niskog profila, ali gleda na sliku kartice theres no način na koji će stati i X1950 doesnt izgleda kao da ni |
|
| |||
| |||
| najbolji ja mogu naći još 256mb AGP niskoprofilni i Ive searched google oko milijun puta |
|
| |||
| |||
| Nemojte se previše visio gore na količina RAM-a video kartice ima. Its not memorije koja efekti kvalitetu svojih proizvoda GPU (model kartice). Koje su dimenzije tvom slučaju, da bi nam dati ideju kakav veličine you're looking at. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff ovo je link na ono što je moj comp je To traje samo niskoprofilni kartice IDK što su dimenzije ali će se uklopiti nešto poput nvidia5700le s niskim profile bracket ne čak i izraditi niski ATI karticama profil? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 - koji žele Nadogradnja | Trojstva | Graphics Cards & Monitors | 5 | 22 studeni 2009 09:03 |
| Upgrade zaliha nVidia MX420 video karticu na Dell 8250 | AlanB | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 14:20 |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Za nadogradnju, ili ne ... da nadogradite je pitanje | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22 siječanj 2008 20:45 |
| Thread Tools | |
| |