![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im látszó-hoz feljavít én Junker videokártya a egy NVIDIA 5700LE 128MB PCI im lookin valami 256 MB vagy jobb és vennem kell, hogy legyen AGP low profile i tonna statisztika a kártyán, de én igazán vidám, hogy egy tisztességes döntést Szerettem volna egy 512 MB-os low profile agp de im nem talál ilyet minden pci-e és én dont volna, hogy az én fedélzeten meg kell agp 4x/8x im nem válogatós, hogy az árat, de én nem akarom, hogy végre valami jó |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro jön-val egy alacsony profilú tartó, és az AGP és 512MB.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ott is egy X1950, valamivel magasabb névleges kártya. Ez beleillik az esetben, ha amit a kérdés. Az AGP X1950 |
|
| |||
| |||
| Felnéztem mind a kártyák és az X1650 mondja, alacsony profilú, de néztem a képet a kártya ott semmilyen módon, amely alkalmas és az X1950 doesnt néz ki, hogy akár |
|
| |||
| |||
| A legjobb találok még ma is 256mb AGP low profile és ive searched google körülbelül egymilliószor |
|
| |||
| |||
| Ne légy túl letettem a RAM memória a video kártya. -A nem a memória, hogy a hatások a termék minőségét, hogy a GPU (minta a kártya). Mekkora az Ön esetében, hogy adhat nekünk egy ötlet, hogy milyen méretű keres meg. |
|
| |||
| |||
| http://images.google.com/imgres?imgu...n% 26safe% 3Doff ez egy link, amit én is kötelező ez egyetlen fog alacsony profilú kártya IDK milyen dimenziók de ez csak olyasmi, mint egy roham nvidia5700le egy alacsony profilú bracket ATI meg még az alacsony profilú kártya? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 - Azzal a szándékkal, Upgrade | Törvényszéknyáriülésszaka | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | November 22, 2009 09:03 |
| Upgrade készlet nVidia MX420 video kártya Dell 8250 | AlanB | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. június 2009 14:20 |
| Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 25. november 2008 01:42 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Téma eszközök | |
| |