![]() |
|
| |||
| |||
| im מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי Junker nvidia 5700le 128mb שלה PCI im מחפש משהו עם 256MB או יותר טוב ואני צריך שזה יהיה AGP פרופיל נמוך אני טונות של נתונים סטטיסטיים על כרטיס אבל אני באמת צביעות החלטה הגונה רציתי 512MB AGP im פרופיל נמוך אבל לא מצליח למצוא משהו כזה הכל PCI-E ו dont לי כי על הלוח שלי זה חייב להיות 4x/8x AGP IM לא בררן על מחיר אבל אני רוצה משהו שמבצע טוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| X1650 Pro מגיע עם סוגר על פרופיל נמוך הוא AGP ו 512.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הרמתי את שני כרטיסי X1650 ואת אומרת פרופיל נמוך אבל מסתכל בתמונה של הכרטיס Theres שום דרך שתתאים והמבט X1950 doesn't כמו זה או |
|
| |||
| |||
| אני עדיין יכול למצוא את הטוב ביותר הוא 256MB AGP פרופיל נמוך ו ive חיפוש בנושא מיליון פעמים |
|
| |||
| |||
| לא מקבלים תלוי גם על כמות זיכרון RAM של כרטיס המסך יש. לא את הזיכרון שלה כי ההשפעות על איכות המוצר החשאית (המודל של הכרטיס). מה הם ממדי במקרה שלך, זה עשוי לתת לנו מושג על איזה סוג של גודל אתה מסתכל. |
|
| |||
| |||
| 3Doff%% 26safe http://images.google.com/imgres?imgu...n זה קישור מה comp שלי זה לוקח רק כרטיסי פרופיל נמוך IDK מה הם הממדים אבל זה יהיה רק בכושר משהו כמו nvidia5700le עם סוגריים על פרופיל נמוך אין אפילו להפוך ATI כרטיסי פרופיל נמוך? |